Когато Александра забременя, тя си мислеше, че има близнаци, но като видя видеозона, направо се разплака!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Когато Александра забременя, тя си мислеше, че има близнаци, но като видя видеозона, направо се разплака!
4402
Когато Александра забременя, тя си мислеше, че има близнаци, но като видя видеозона, направо се разплака!

23-годишната Александра и съпругът й Антонин разбрали че е бременна и за тях това било голяма радост и възторг. Те са от Чехия и вече имали едно дете.

Сега, когато разбрали и за новия член на семейството, били щастливи.

Лекарят им казал, че Александра очаква близнаци и мечтата им да имат три деца била на път да се сбъдне. 

Малко по-късно обаче Александра и Антонин отишли при друг лекар, който им съобщил новина, за която определено не били готови. Когато им показал резултатите от видеозона, бременната жена била толкова потресена, че започнала да плаче.

Първоначално докторът смятал, че тя чака близнаци, но после се поправил и й обяснил, че всъщност бебетата няма да са две, а три.

При последващите изследвания обаче станало ясно, че в утробата на Александра растат четири бебета.

Меган бе на седмото небе, когато разбра, че чака близнаци, но докторът бързо помрачи щастието й, след като й съобщи, че...

Но коремът на 23-годишната жена не спирал да расте и след последния ултразвук на бял свят лъснала шокиращата истина: младата чехкиня била бременна с цели пет бебета. 

Раждането минало без усложнения и Александра станала майка на четири момченца и едно момиченце. Младата жена родила с цезарово сечение. 

Въпреки безпроблемното раждане, нещата в този ден не минали по мед и масло. Развълнуваният татко за малко да пропусне историческото събитие, защото имало проблем с влака, с който пътувал. За щастие, успял да стигне навреме до болницата.

Излишните килограми по време на бременността ви плашат? Може да минете и без тях, ето как

"Плаках през целия път, защото бях уверен, че ще пропусна раждането на бебетата", споделя той. 

Това е първият случай, в който в жена в Чехия забременява по естествен път с петзнаци. По думите на ръководителя на пражкия Институт за грижа за майките и бебетата, всички деца са били напълно здрави. 

Дениел, Майкъл, Алекс, Мартин и Терезка растат силни и здрави. Вероятно това не е бил броят деца, които Антонин и Александра смятали да имат, но със сигурност не съжаляват за петзнаците, които смятат за истинска благословия. 

Британка забременя чрез ин витро след 8 години неуспешни опити! Когато отиде на видеозон, остана като шокирана, защото узна, че... (СНИМКИ)

Шансът да забременееш с пет деца наведнъж е 1 на 47 милиона, а вероятността и петте бебета да се родят живи и здрави е още по-малка. Нищо чудно, че местните медии определят случая им като истинско чудо

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft