Коя от жените е лъжкиня? Мисли внимателно! Ето отговора:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Коя от жените е лъжкиня? Мисли внимателно! Ето отговора:
3223
Коя от жените е лъжкиня? Мисли внимателно! Ето отговора:

Връзката между хората се изгражда не само на нивото на изговорените думи, които също могат да се интерпретират по различни начини. Това, за което мислим и кои сме ние, се отразява в позата ни и дори в най-малките жестове. Ако можете да прочетете правилно този тип сигнали, можете да разберете и опознаете човек много по-добре, но трябва да се научите да го правите.

Невербалната реч понякога може да ни каже много повече за даден човек от всякакви думи. Много хора казват едно, могат да скрият нещо или да излъжат . В този случай стойката на тялото, жестовете и мимиката ги издават. Можете ли да прочетете тези сигнали? Този тест ще ви помогне да проверите способността си да разбирате невербалната реч.

Картинката по-долу показва една и съща жена, но в различни пози. Трябва да определите коя от тях показва, че жената лъже .

И така - коя жена е лъжкиня ? Просто изберете една от четирите опции според това, кое ви диктува подсъзнанието. Така че помислете добре, преди да отговорите.

лъжкиня

Ето и верния отговор:

Първа поза

Разтворените длани показват, че тази жена е отворена за общуване и не обича лъжи. Някои хора подозират в неискреност лицата, които използват силни жестове с ръце по време на разговор. Всъщност това не се прави на несъзнателно ниво и не означава нищо. Тук жената определено не лъже.

Втора поза

Тази позиция показва, че жената е подозрителна към вас. Нервният тик (това, че се държи за ухото) може да означава, че иска да ви излъже или поне да скрие нещо. Въпреки че този жест не означава непременно, че лицето не казва истината.

Трета поза

Тази поза показва, че сте избрали идеалния слушател, който внимателно ще улови всяка ваша дума и ще я анализира. Държането на брадичката доказва това. То също говори за искреността на жената.

Четвърта поза

Позата на тази жена показва, че тя най-вероятно лъже. Много експерти са съгласни, че покриването на устата с ръка показва лъжа или скриване на някои факти от вас. Това обикновено е най-очевидният сигнал, че събеседникът е лъжец.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft