Коя от тези жени е омъжена? Тестът, който разкрива всичко на 100 %

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Коя от тези жени е омъжена? Тестът, който разкрива всичко на 100 %
20271
Коя от тези жени е омъжена? Тестът, който разкрива всичко на 100 %

Днес ви предлагаме да погледнете тази картинка и да определите коя от тези жени е омъжена.

Първото впечатление често лъже, но не можем да избягаме от него. Това, което си мислите за непознат човек през първите минути от срещата с него, може да каже много, но не за него, а за вас! Според вас коя от тези жени е омъжена?

Отговорът ви ще ни издаде някои неща за личността ви.

Ако сте избрали:

№1, вие смятате, че жената трябва да бъде самодостатъчна и независима от съпруга си. Придържате се към това мнение и разбира се, се стараете да приложите принципа си на практика! Не спазвате старите канони, защото повече ви допадат съвременните вариации на отношения между партньорите. Вие не смятате, че в една двойка трябва да има доминираща личност, защото цените равноправието.

№2, то вие често си правите прибързани изводи. Някои биха ви обвинили в клиширано и стереотипно мислене. Случва се да направите или кажете нещо, а после да съжалите за това. Ако това не ви устройва, поработете върху характера си.

№3, за вас семейните ценности са на първо място. Вие почитате традициите и сте готови на много жертви в името на роднините и близките си. Винаги се стараете домът ви да е истинско семейно гнезденце, в което на човек да му е приятно да се прибере след тежкия работен ден. Вие сте чудесна съпруга!

№4, понякога имате несериозно отношение към връзките. Вие не смятате, че в живота на човек може да има само една вечна любов. Понякога изпитвате огромна наслада от уединението. Ако обаче срещнете “любовта на живота си”, ще бъдете готови да се промените заради нея. Както виждате, в този тест нямаше правилен отговор, но пък се намери ваш кратък психологически портрет.

Моля, споделете в коментарите коя дама избрахте! 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft