Кристиан Костов проговори за скандала с женския образ-Снимка

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Кристиан Костов проговори за скандала с женския образ-Снимка
27369
Кристиан Костов проговори за скандала с женския образ-Снимка

Кристиан Костов, нашият изпълнител, който направи фурор с участието си в "Евровизия 2017", успя за нула време да произведе няколко скандала след завръщането си в България.

Преди няколко дни медиите гръмнаха с новината, че се е появил пред Народния театър с рокля. Малко по-късно пък го нападнаха, че говори за себе си в женски род. Това влияе негативно на талантливото момче и не иска повече да чува за родината си. 

„Четох, че съм бил по пола, с рокля…Шалът ми се води рокля… Не знам кой го е писал това?!“ – казва той и подчертава: „Все ми е тая! Аз ако слушам всеки, няма да имам време за себе си. Животът ме е прекрасен! Бих искал всеки един човек, който пише това за мен, да знае – нищо не се променя от това в живота ми.

Няма да ми повлияе нито по добрия начин, нито по лошия“.

Тези дни той бе в България, за да уреди някои административни въпроси, свързани с лични документи. „Всичко успях да направя, дори имах и фотосесия с приятелите ми“ – радва се изпълнителят.

В момента е отдаден на обучение по китайски език, учи се и да свири на китара, което също се оказва негова нова страст. По време на пандемията, през февруари, е успял да направи онлайн концерт за китайската си публика, който е преминал с голям успех. „800 000 да гледат мой концерт, само мой… Друго усещане е, много се радвам“ – подчертава Костов.

„Липсва ми много да ходя на концерти, да виждам хората, да пея заедно с тях… Просто да може да гушнеш човек спокойно и да не мислиш, че ще се заразиш. Мен не ме е страх за мене си, страх ме е, че живея с дядо ми, който е на 90 години и ако се разболее, това ще е трудно. От това ме е страх“ – обяснява певецът и се обръща с апел към всички: „Моля ви, хора, пазете се! Много е опасно това нещо, половината ми приятели са били болни и не е добре, не всички са го изкарали лесно. Не слушайте хората, които се смеят на маските“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft