"Кървава" Луна изгрява на 16 май: Всеки край е ново начало!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
"Кървава" Луна изгрява на 16 май: Всеки край е ново начало!
20035
"Кървава" Луна изгрява на 16 май: Всеки край е ново начало!

В понеделник, 16 май, ни очаква лунно затъмнение . Според астролозите това явление представлява краят на една глава от живота ни, но също така представлява възможност за ново начало.

Тази луна се нарича " кървава ", защото получава червеникав оттенък по време на затъмнението. Смята се, че е едно от най-мощните пълнолуния и влиянието му може да се усети на физическо, емоционално, умствено и духовно ниво.

кървава луна

Затъмнението, от друга страна, ще допринесе за нашия растеж и развитие. Това всъщност е символ на големи предизвикателства и препятствия, които ще ни покажат пътя, по който трябва да вървим.

Под влиянието на това затъмнение ще затворим определена глава от живота си. То ще се проведе под мистериозния знак на Скорпион, така че ще имаме възможност да се оттеглим в себе си, да опознаем по-добре вътрешното Аз и да осъзнаем своите таланти, способности и качества.

лунно затъмнение

Скорпионът също така ще стимулира нашата трансформация, която е свързана с енергията на феникса. Така затъмнението ще ни покаже, че можем да се издигнем над всички препятствия и да се възродим отново, точно както фениксът се издига от пепелта.

Ако затъмнението означава възможност да сложите край на една глава от живота си, не забравяйте, че то също ще означава нещо ново и по-добро от преди. Не забравяйте, че всичко, което се случва, има за цел да засили вашия личен напредък.

Сега е идеалният момент, наред с други неща, да отстъпите назад и да надникнете в сърцето си. Може да попаднете на интересни прозрения, които ще стимулират духовното ви израстване.

пълно лунно затъмнение

Нещо повече, кървавата луна може да ни вдъхнови да се откажем от нещо, да осъзнаем, че нещо не си струва и да се освободим от някакъв ненужен товар.

Под влиянието на ретроградния Меркурий ще бъдем объркани и ненаясно как да напредваме в живота. Затова е важно да бъдем търпеливи, защото вътрешният ни глас знае пътя. Достатъчно е да вярваме, че ще намерим всички отговори, от които се нуждаем.

Енергията на Луната ще ни помогне да сложим край на всички негативни неща, които ни тормозят от години, на всички негативни мисли, страхове и лоши чувства. Луната ще ни покаже следващата стъпка, така че веднага щом си поставим следващата цел, най-добре е да започнем да се движим в нейната посока и да вярваме, че ще я постигнем.

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft