Любовта чука на вратата им: 3 зодии, които ще срещнат сродната си душа навръх Свети Валентин!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Любовта чука на вратата им: 3 зодии, които ще срещнат сродната си душа навръх Свети Валентин!
6872
Любовта чука на вратата им: 3 зодии, които ще срещнат сродната си душа навръх Свети Валентин!

Благодарение на планетарните промени наближава моментът, в който определени зодии ще бъдат призовани да вземат важно решение.

Двойките очакват с нетърпение 14 февруари , Свети Валентин , който ще отпразнуват в романтична атмосфера, със свещи и подаръци.

Хороскопът вещае, че тези, които не са срещнали човека, за когото да кажат, че е тяхната сродна душа, могат да се надяват на голяма промяна и то точно на Свети Валентин.

Телец

Енергията на астероида Палада в знака Стрелец ще ви вдъхнови да се обърнете и да обърнете внимание на човека, който е около вас за определено време. Телците, които наскоро са прекъснали дълга връзка, в този момент ще се занимават с любовния сегмент, но едно съобщение или обаждане ще ги накара да променят решението си.

Телецът трябва да се остави да бъде съблазнен, защото любовната история, която ще започне на 14 февруари, ще има по-голям шанс да се превърне в най-красивата любовна история, която някога му се е случвала.

Везни

Някой, когото сте срещнали преди много време, мисли за вас от дълго време, но не се колебае да поднови контакта. Планетарната енергия на 14 февруари ще бъде толкова силна, че ще срещнете този човек случайно и тогава ще разберете, че имате много общи неща. Това се отнася особено за Везните, които са над 35 години. Позволете си да почувствате тази младежка любов отново.

Козирог

Въпреки че се опитват да бъдат студени и дистанцирани, на 14 февруари стрелата на Купидон ще ги удари. Ще се влюбите до такава степен, че дори ще оставите работата на заден план. Човекът, който ще "плени сърцето ви", ще ви покаже по-красивата страна на живота, тази, която не сте имали възможност да видите досега, защото сте били обременени от отговорности и кариера.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft