Любо Нейков показа дъщеричката си - вижте порасналата Анна (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Любо Нейков показа дъщеричката си - вижте порасналата Анна (Снимки):
18684
Източник: pik.bg
Любо Нейков показа дъщеричката си - вижте порасналата Анна (Снимки):

Любо Нейков е един от най-обичаните актьори у нас. Една от последните му роли е в хитовата поредица "Откраднат живот", където влиза в кожата на грижовен баща на Алекс Сърчаджиева.

Това едва ли му е било особено трудно, защото комикът е изключително загрижен татко и в реалния живот. Знае се, че най-голямата му слабост е  неговата дъщеричка .

Любо Нейков дъщеря

Любо Нейков с малката Анна

Анна е вече 10- годишна госпожица и е голямата гордост на своя татко. Дълго време комикът се опитваше да я опази от медийния интерес, но вече все почесто я показва и споделя, че и у нея вижда част от актьорските си заложби. Нейков се раздава с особена щедрост за семейството и не пести нито стотинка, за да получава единствената му наследничка най-доброто от живота във всички аспекти. Тя е ученичка в едно от най-скъпите школа у нас. Към момента дъщерята на Нейков е възпитаничка на столичния френски лицей „Виктор Юго“. Училището има отлична слава, но образованието там не е достъпно за повечето български деца. Обучението в лицея е изцяло платено, а справка с новия ценоразпис показва, че само за 1 учебна година Любо и останалите родители, пратили децата си там, плащат по 10 хиляди лева. Сумата, стигаща за отлична кола втора ръка, се внася на 3 пъти, но в нея не влизат всички допълнителни разходи от рода на кръжоци, зелени училища, извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити. Ако щерката на Любо реши да остане до XII клас във френския лицей, баща ѝ ще е вложил 120 хиляди в образованието ѝ, което обикновените български деца получават напълно безплатно.

Любо Нейков с дъщеря си

Любо Нейков с порасналата Анна

Припомняме, че преди Анна да тръгне в първи клас, тя посещаваше и забавачницата на „Виктор Юго“. Таксата за нея не е по-ниска от училищната и се равнява на 9410 лева. В престижното школо наследничката на актьора дружи с наследниците на родния и чуждестранен бизнес елит, както и на дипломати и политици. Всички предмети изучавала на френски език, затова вкъщи често бъркала думичките. За да няма никакви тревоги, личен шофьор карал дъщерята на Нейков всеки ден до училище. Понякога в джипа се возела и майка ѝ Гинка, която е фотографка по професия.

От година насам семейството има и нов член – малко кученце от породата „Йоркширски териер“. Малката Ани го получила като подарък от родителите си за страхотния си успех в училище. Комикът и двете му любими жени живеят в разкошен апартамент на спокойна уличка в столичния квартал „Оборище“. Жилището им е на партерен етаж и има свой двор, където Ани и домашният ѝ любимец да дивеят. Освен за нея Любо се раздава и за дъщерята на своя покоен брат – Ина. И нея успя да изучи, като наскоро тя се дипломира като акушерка и вече работи в „Майчин дом“. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft