Магично Новолуние в Близнаци - как да отключиш портите на КЪСМЕТА според зодията:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Магично Новолуние в Близнаци - как да отключиш портите на КЪСМЕТА според зодията:
4188
Източник: edna.bg
Магично Новолуние в Близнаци - как да отключиш портите на КЪСМЕТА според зодията:

Днес е специален ден в астрологията - уникалното съчетание на слънчевото затъмнение с Новолуние в Близнаци отключва опасности, но и нови възможности пред представителите на всички зодии. Астролозите разказаха защо този ден може да се счита за опасен и какво ще бъде ключът към успеха за всеки знак от зодиака.

Обновяването на лунния диск ще стане в знака Близнаци. Това е двоен знак, което означава, че светът няма да бъде точно такъв, какъвто сме свикнали да го виждаме.

Близнаци съзвездие

Всички добри неща могат да имат неприятни клопки, а всичко лошо има приятни страни, които са невидими на пръв поглед. Луната ще разкрие всичките ни слабости и ще се опита да върне някои лоши навици, които тровят живота ни.

Ето как да се предпазите от опасностите на новолунието и да откриете ключа към успеха за своята зодия:

Овен

Овенът може да има тежък ден на работа и в бизнеса.

Ключът към успеха за тях ще бъде правилното разпределение на силата и енергията. Не губете цялото си време за едно нещо. Необходимо е да се обърне внимание както на служебните въпроси, така и на семейните проблеми. Роднините и половинката ви ще бъдат изключително благодарни.

Телец

Телецът трябва да отделя повече време за мислене по важни въпроси. По време на такова опасно новолуние може да се вземе решение, последствията от което ще тровят живота още дълго време. Най-важното е да не слушате интуицията си на 10 юни, защото тя напълно ще загуби силата си и ще стане безполезна.

Близнаци

За Близнаците започва време на дилеми. По време на това новолуние Вселената ще ги принуди да правят важни избори, и то възможно най-бързо и неочаквано. Астролозите настоятелно препоръчват на представителите на този знак да обмислят всяка своя стъпка. Едно необмислено действие може да им отнеме късмета.

Рак

Раците на 10 юни могат да имат затруднения поради невъзможността да се направи избор между работа и семейство. Самотните хора от този знак не са в опасност, но за обвързаните ключът към решаването на всички проблеми ще бъде способността да се вслушвате в исканията на роднини и партньора ви.

Лъв

Според прогнозите Лъвовете на този ден не трябва да тръгват на дълго пътуване. Това може да бъде изключително вредно за вашия късмет. По пътя могат да се появят непредвидени трудности. Също така по време на това новолуние човек не трябва да се поддава на изкушения. Възможно е да се върнат старите лоши навици.

Дева

По време на това новолуние Девите трябва да уреждат различията с близки и колеги. Ако не им простите и не поискате прошка за болката, която те са ви причинили, по-нататъшното развитие на връзката може да тръгне по грешен път. Важно е да бъдете искрени и честни.

Везни

За Везните тази нова Луна ще донесе много проблеми и неприятности. Ключът към успеха е прост – не е нужно да гневите съдбата. Ще бъде възможно да се намери изход от всяка трудна ситуация. За да направите това, трябва да потърсите помощ от житейския си опит. Трябва да се захващате за работа без бързане.

Скорпион

Скорпионите преживяват подобни новолуния без много трудности. Астролозите съветват да инвестирате време в работа и домакински задължения. Не трябва да се отклонявате от стандартното ежедневие, защото това може да доведе до смут и нарушаване на плановете. По-добре да правите обичайните си неща.

Стрелец

Способността на Стрелеца да разбира хората и да предсказва техните действия и поведение ще бъде загубена по време на новолунието. Тайната на техния успех този ден е да бъдат внимателни. Независимостта е това, към което всички Стрелци трябва да се стремят. На този ден не може да се вярва на хората.

Козирог

Астролозите съветват Козирозите да почиват повече и да работят по-малко на този ден. Луната ще блокира способността за бързо възстановяване. Ще трябва да използвате енергията си по-внимателно и да планирате нещата по-внимателно. На този ден е полезно да сте вкъщи, до любимите хора.

Водолей

За Водолея на 10 юни са възможни принудителни разходи. Трябва да харчите пари възможно най-внимателно. Не си струва да разчитате на отстъпки, но ще бъде много лесно да се поддадете на измама от страна на продавачите. Трябва да броите парите си преди да напуснете касата. Също така е полезно да проверите качеството на стоките на място.

Риби

Рибите могат да станат свидетели на неприятна ситуация. Ключът към успеха е да държите устата си затворена. Ако някой направи нещо лошо, по-добре не му казвайте нищо. Така само можете да влошите ситуацията още повече, като създадете нови врагове за себе си. Струва си да оставите другите да решават собствените си проблеми.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft