Маделин, която преобърна света на модата - тя е 22-годишен супермодел със синдром на Даун и е прекрасна! Нали? (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Маделин, която преобърна света на модата - тя е 22-годишен супермодел със синдром на Даун и е прекрасна! Нали? (Снимки):
4016
Източник: vesti.bg
Маделин, която преобърна света на модата - тя е 22-годишен супермодел със синдром на Даун и е прекрасна! Нали? (Снимки):

Днешната ни история е необикновена - това е разказът за едно момиче, което успя да сбъдне мечтата си в свят, който обрича различните още от раждането им.

Запознайте се с Маделин Стюарт - тя е само на 22, а вече е супермодел - дефилирала е на котешките пътеки на седмиците на модата в Париж и Ню Йорк. Редица престижни издания, сред които библията "Vogue", "Cosmopolitan", "Elle",  пишат за нея, а последователите й в социалните мрежи са близо 200 хиляди. Това със сигурност е нещо напълно обичайно, особено за млада жена от света на модата.

Но случаят на Маделин е извън всички клишета и норми.

Защото тя не е просто супермодел, а супермодел със синдрома на Даун !

Маделин Стюарт

Да следваш мечтите и да изпревариш всички останали

Маделин се появява на света на 13 ноември 1996 година в Австралия. 

момиченце със синдром на Даун

Тя се ражда със синдрома на Даун и едва ли някога, дори в най-смелите си мечти, си е представяла, че ще бъде модел. 

Докато майка й, Розан, не я завежда на модно ревю през 2015 година. Тогава момичето вижда манекенките и буквално се влюбва в тази професия.

Модел с Даун

Споделя на майка си, че иска да се занимава именно с това.

На пръв поглед момиче като Маделин не би могло да бъде професионален модел. Защото модата, макар и негласно, макар и с пробиви на единици като Ашли Греъм,  винаги е било територия за богоизбрани. 

супер модел

И момичето от Брисбейн ще докаже, че е точно такава. А Розан не се колебае дори за миг и решава да насърчи дъщеря си в начинанието. 

Маделин Стюарт модел

За целта - Маделин започва да спазва диета и отслабва с близо 20 килограма.

След което майката прави профил в социалните мрежи и чрез тях разказва на хората каква е мечтата на дъщеря й. 

Маделин модел

Чудото не закъснява

Маделин набира множество последователи, които започват да искат да я видят на модния подиум. 

Така, с мощна вълна от подкрепа, момичето успява да сбъдне мечтата си и да стане професионален модел, който дефилира по цял свят.

супер модел с Даун

Не само това - Маделин получава редица международни награди. През 2015 година тя става "Модел на годината" на шоуто на  "Меланж", което си партнира с Жан-Пол Готие. 

Маделин Стюарт красива

И това е само началото - след това календарът й е пълен с ангажименти в Англия, Франция, Швеция, Русия, Дубай... списъкът наистина е дълъг.

Мади е лице на два бранда. 

модел със синдром на Даун

Но въпреки славата - тя не спира да участва в каузи, фондации и благотворителни инициативи, които подкрепят хора с различни увреждания.

В края на 2018 година Маделин претърпява сърдечна операция, от която се възстановява успешно, за да продължи да доказва, заедно с подкрепата на майка й, че невъзможното идва тогава, когато ние не си поставяме граници.

Едно голямо момиче с още по-голямо сърце! heart

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft