Майка и син се събраха след 52 години раздяла, след като майката е забременяла на 14-Видео и снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Майка и син се събраха след 52 години раздяла, след като майката е забременяла на 14-Видео и снимки
20413
Майка и син се събраха след 52 години раздяла, след като майката е забременяла на 14-Видео и снимки

Лин Оукс от Лондон се събра със сина си след 52-годишна раздяла, съобщава Daily Mail. Тя разказа, че е забременяла на 14-годишна възраст, родила момче и го кръстила Юджийн.

Бебето обаче бе взето от нея 10 дни след раждането, тъй като родителите й смятали, че дъщеря им е все още твърде малка, за да бъде майка. „Спомням си, че плаках в деня на раздялата със сина си.

 

Сълзите ми капеха по лицето му, докато го хранех, и говорех с него, помолих за прошка. Тя каза, че го обича и винаги ще го обича и един ден ще го намеря “, призна жената.

Оукс порасна и се ожени, но тя никога повече не роди деца. Британката не спря да търси сина си и веднъж се обърна за помощ към програмата Long Lost Family. Скоро нейният син бе намерен, макар вече да не се казвал Юджийн, а Майкъл. Той живеел в Тетфорд, Норфолк. При срещата майката и синът спонтанно се прегърнаха. Според Оукс тя била изненадана, че Майкъл не й се обидил и не изпитвал неприязън, напротив, той бил съпричастен към случилото се. „Сигурно е ужасно да дадеш някого, когото обичаш, в неподходящи ръце.

Нещо повече, знаейки, че никога повече няма да го видиш“, коментира британецът. Майкъл представил дъщеря си, както и нейното дете, на майка си. Така Оукс не само намери сина си, но стана баба и прабаба. „Аз съм на седмото небе.

Тя е толкова сладка жена. Очаквам с нетърпение времето, което можем да прекараме заедно“, завърши Майкъл. По-рано беше съобщено, че жена, отделена от сина си на 20-годишна възраст, го бе намерила 66 години по-късно. Новороденото също беше взето от нея веднага след раждането, тъй като семейството беше против детето.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft