Мариана Векилска заряза Брюксел заради най-важния мъж в живота си (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мариана Векилска заряза Брюксел заради най-важния мъж в живота си (Снимки):
12108
Източник: blitz.bg
Мариана Векилска заряза Брюксел заради най-важния мъж в живота си (Снимки):

След като преди време напусна БиТиВи, за да търси ново начало в Брюксел, Мариана Векилска отново изненада с внезапна промяна на решението си. Припомняме ви, че в белгийската столица Векилска започна престижна работа, която обаче я задържаше за дълго извън родината.

Сега бившата ТВ-водеща е решила отново да се завърне за постоянно в България, а причината се оказа най-важният мъж в живота ѝ - нейния син. Мариана повече няма да работи в чужбина, защото не може да седи за толкова дълго далеч от Момчил.

синът на Симеон Колев

"Да, прибирам се в България. Бях за година в Белгия. Реших да се върна заради сина си Момчил. Дадох си сметка, че няма да е добре да липсвам от живота му 4 години. Много рядко се виждахме. Не можех да се връщам толкова често, колкото си мислех. И той нямаше възможност да идва често. А е на 14 и много му липсвам. Беше много щастлив, когато разбра, че се връщам", споделя Векилска пред "Галерия".

Мариана Векилска и Симеон Колев

Преди да замине за Брюксел пък, през топлите месеци, журналистката се отдаде на пътешествия с яхта и разходки в планините. Промяната, която настъпи в живота й след раздялата със Симеон Колев, се оказа всеобхватна.

"В Брюксел се адаптирах прекрасно. Имам и среда, и приятели. Работата ми беше много по-различна от тази в bTV и точно това ми хареса. Бях в преговорна група, която менажира корпоративни клиенти на неправителствената организация, в която работех. Но планът ми детето да живее и учи при мен нямаше изгледи да се осъществи.

Не съм решила как да продължа живота си от тук нататък. Сега го мисля. Телевизията я мога, но искам да довърша промяната, която започнах", добави още Мариана, която засега няма намерение да се връща в bTV, където прекара близо 20 години.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft