Маринела Арабаджиева направи опит да се самоубие

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Маринела Арабаджиева направи опит да се самоубие
6282
Маринела Арабаджиева направи опит да се самоубие

Бизнесдамата Маринела Арабаджиева се е опитала да се самоубие с медикаменти. Това става ясно от съобщение на столична болница до съда.

Именно в лечебното заведение тя е била приета по спешност на 17 юли. 

Припомняме, че Специализираният съд бе излязъл с решение на 15 юли за повторно задържане на бизнес дамата Маринела Арабаджиева, след като в края на май бе решено тя да бъде освободена незабавно от ареста. Маринела Арабаджиева, съпругът й Ветко, синът им Вълчо и още 5 души са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари, а преди седмица съдът върна делото на прокуратурата и нареди Арабаджиева да бъде освободена веднага, на което държавното обвинение отговори с протест.

 

Арабаджиева е под домашен арест от май след повече от 1 г. в ареста, но прокуратурата настояваше да се върне на топло. Съпругът й още е зад решетките. При приема ѝ на 17 юли станало ясно, че е Арабаджиева е приела огромна доза от лекарството хлофазолин, което се пие при хипертонични кризи. Тя е била стабилизирана, а по-късно, на 22 юли и прегледана от психиатър.

 

В заключението си специалистът е посочил, че  Арабаджиева има висок риск от самоубийство, както и чувство за безнадежност и безпомощност. Имало риск тя да направи и повторен опит за самоубийство при стресова ситуация. На заседание от сряда Апелативният специализиран наказателен съд с председател Георги Ушев е оставил без уважение искането на прокуратурата Арабаджиева да бъде задържана под стража и тя остава под домашен арест.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft