Мая Манолова шества сред бедни и инвалиди издокарана като за ревю: колко хилядарки струват тоалетите на омбудсмана? (Снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мая Манолова шества сред бедни и инвалиди издокарана като за ревю: колко хилядарки струват тоалетите на омбудсмана? (Снимки)
4131
Източник: pik.bg
Мая Манолова шества сред бедни и инвалиди издокарана като за ревю: колко хилядарки струват тоалетите на омбудсмана? (Снимки)

Мая Манолова винаги се е отличавала с отличен вкус, що се касае за облеклото - кандидат-кметицата при всяка своя поява е изключителнло стилна и елегантна, независимо дали се касае за публична изява или обикновена разходка до супермаркета.

Но едва ли подозирате колко всъщност струват тоалетите на бившия омбудсман ... В предизборната кампания за кмет на Манолова основно място заемат вниманието и грижата за хората в неравностойно положение - бедни, социално слаби, инвалиди.

При това се среща с тях не в какъв да е вид, а облечена по последна мода . Справка на ПИК сочи, че досега Манолова е изхарчила около 2 милиона лева за кампанията си, но инвестициите в собствения ѝ гардероб са не по-малко впечатляващи.

Мая Манолова стил

Колаж: ПИК

Обществена тайна е, че Манолова е почитателка на най-скъпите модни брандове - "Луи Вютон", "Шанел" и "Долче и Габана". В колекцията обувки на дамата от Кюстендил се числят десетки чифтове на италианците Доменико Долче и Стефано Габана. Манолова тропа по паветата в центъра на София с дизайнерските чепици, цената на които в официалния сайт на бранда започват средно от около 1000 евро. Освен обуща за десетки хиляди левове, кандидат-кметицата на София е прахосвала с лекота доскорошната си заплата като омбудсман и за дизайнерски чанти, предимно на "Луи Вютон" и американския бранд "Майкъл Корс". В колекцията от чанти на Манолова се числят и немалко екземпляри от популярната сред елита италианска марка "Фурла", където цените започват от скромните 500 лв за парче.  

Явно бившият омбудсман все пак не парадира умишлено със стил, защото на много от снимките виждаме как умишлено крие марката на аксесоарите си. 

В това противоречие между показност и заявени ценности мнозина съзират откровена подигравка:

Мая Манолова на среща с хората

Костюм на "Шанел" и чанта на "Майкъл Корс" на обща стойност над 10 000 лв общо!

Мая Манолова чанта

Скъпата чанта на Майкъл Корс 

Мая Манолова обувки

Манолова с един от любимите си модели - черно-бели токчета на "Долче и Габана". Обувките на италианския бранд започват средно от около 1000 евро нагоре.

Мая Манолова Луи Вютон
Чантата, с която Манолова е на снимките горе, е на "Луи Вютон", а цената й е 1550 евро!!!

Мая Манолова в магазина
Така се ходи на позьорска акция за закупуване на храна за бедните - с костюм и шалче на "Луи Вютон" 

Мая Манолова дрехи
Пак на същата марка са и шалчетата на Манолова, които са задължителен аксесоар към почти всяка нейна визия.

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft