Меган Маркъл и Кейт Мидълтън и тайните им чантички

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Меган Маркъл и Кейт Мидълтън и тайните им чантички
1720
Източник: lifestyle.bg
Меган Маркъл и Кейт Мидълтън и тайните им чантички

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън  са две дами, които служат за пример за стил на много други по целия свят. Ако наблюдаваме внимателно техните публични изяви, със сигурно сме забелязали, че дветe херцогини, както и останалите дами от кралския двор, носят малки модели чанти, които наричаме клъчове.

Веднага се замисляме, че те няма какво толкова да държат в чантите си, затова малките модели са им напълно достатъчни за няколко принадлежности от първа необходимост. Но изборът на чантите и начина, по който те се носят, не са толкова въпрос на лични предпочитания, колкото на протокол.

Малките чантички се носят в лявата ръка, когато някоя херцогиня или принцеса има среща с тълпата.

Причината за това е, че дясната трябва да бъде свободна, за да може дамата да маха с нея на хората или да се ръкостиска с тях.

Принципно Меган Маркъл предпочита да изпълнява това неписано правило, но откакто е бременна забелязваме, че избягва физически контакт с околните. Кейт Мидълтън пък залага на друга тактика. Тя по-често избира клъчове без дръжки, които носи с двете си ръце пред тялото и така е леко неудобно да й подадеш ръка за здрависване.

При кралицата ситуацията е малко по-различна, защото тя прекалено рядко има физически контакт с някого, най-вече при срещи на четири очи. В останалите случаи Елизабет Втора използва дамската си чанта, за да подава сигнали на своите охранители. 

Ако по време на вечеря реши, че иска да си тръгва, просто поставя чантата върху масата. Когато има среща и премести аксесоара от едната ръка в другата, значи иска разговорът да приключи възможно най-скоро, пише Cosmopolitan.

Принцеса Даяна приживе пък се е шегувала със своя стилист, че малките чантички вършат много добра работа, за да прикрива деколтето си, когато слиза от колата. Така тя лишава от гледка папараците и се предпазва от нежелани кадри. Е, днес трудно ще видим някоя херцогиня с подобно смело деколте, което има нужда от прикриване.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft