Месечен хороскоп ноември 2019-Нови хоризонти, хубави промени и подобряване на финансовото състояние за две зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Месечен хороскоп ноември 2019-Нови хоризонти, хубави промени и подобряване на финансовото състояние за две зодии
7256
Месечен хороскоп ноември 2019-Нови хоризонти, хубави промени и подобряване на финансовото състояние за две зодии

Предпоследният месец от годината някак сивее пред следващия го, заради празниците, които са в него, но трябва да признаем, че дори ноември има своето очарование  и е масец, през който също могат да се случат хубави неща, с които да го запомним. Краят на годината вещае промени, които са главно с положителен знак за повечето зодии.

Някои от тях ще се събудят от летаргията си и ще се вземат в ръце, за да получат един достоен завършек на годината. За няколко зодии е време на нови запознанства, които ще им повлияят вбъдеще.

ЗОДИЯ ОВЕН

Марс, вашият владетел, продължава своето ретроградно движение в Телец и плановете ви относно доходите или имуществото ви ще търпят забавяне. Може да нямате обичайната си енергия да постигнете желаното, но въпреки това ще имате покровителството на Венера. Преминавайки в зоната на вашата диаграма, свързана с вашата кариера, професионален живот или репутация, планетата гарантира, че другите ще ви гледат благосклонно.

През ноември ще привличате хора и обстоятелства към вас, които ще улеснят работата ви. През следващата година, докато Юпитер остава в Скорпион, ще имате възможности да разширите или подобрите всеки имот, който е съвместна собственост, или може да откриете, че печелите финансово от другите по някакъв начин.

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Според вашия месечен хороскоп за ноември 2019, Марс остава ретрограден във вашия зодиакален знак и макар, че напоследък вероятно сте много заети, няма да имате съвсем обичайната си охота, докато трае това. Венера, вашата владетелка, която се движи в зоната на вашата диаграма, свързана с пътуване или разширяване на общите ви хоризонти, ще ви помогне в този период. Това показва, че  моментът ще бъде подходящ за почивка, както и за нови запознанства с хора от различни области на живота. И през следващата година, с преместването на Юпитер през областта на партньорството на вашата диаграма, ще имате възможности да изживеете личностно израстване чрез близките си отношения. Неслучайно Новолунието тук на 2 ноември 2019 г. предвещава нови начала за вас в тази област на вашия живот.

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Докато Меркурий, вашият владетел, остава в областта на вашата диаграма, свързана с партньорства или близки отношения, имате шанс за открита дискусия, която може да доведе до ново разбирателство между вас и хората от обкръжението ви. Направете това преди средата на ноември, тъй като след това Меркурий ще се превърне в ретрограден и ще трябва да търсите решения при възможността за объркване във всяка комуникация.

Новолунието на 2 ноември подсказва, че това е много подходящо време за ново начало по някакъв начин. Може би ще намерите нова работа или нова зона на отговорност на работното си място или ще развиете ново отношение към здравето или начина си на хранене? Каквото и да бъде, изборът зависи от вас.

ЗОДИЯ РАК

Венера е на път да се премести в Козирог и това е една от най-добрите позиции за вас, когато става въпрос за отношенията ви с близките за вас хора. Това е период, в който можете да постигнете хармония с всички, с които влизате в контакт. В състояние сте да изразите обичта към близките си по-лесно и като разберете нуждите на партньора си – независимо дали в лична или в бизнес връзка – можете да насърчите максимално сътрудничеството между вас.

Новолунието в началото на ноември предполага, че можете да развиете ново творческо начинание или дори да започнете нова романтична връзка, ако желаете. Тъй като Юпитер също се е преместил в тази област на вашата диаграма, можете да очаквате възможности за творчество във всичките му форми, дори шанс да публикувате писмената си работа, ако това е вашето желание. Дори децата могат да участват в по-голяма степен в живота ви по някакъв начин през следващата година.

ЗОДИЯ ЛЪВ

С ретрограда на Марс в областта на вашата диаграма, свързана с вашата кариера и вашата публична част от личността, докато вие оставате най-амбицирани, някак си изглежда трудно и вероятно невъзможно да постигате резултатите, които търсите в момента. Усилията, които полагате за постигането на вашите цели, обаче, ще се изплатят в по-дългосрочен план.  С преминаването на Венера в Козирог отношенията ви с колегите от работното място ще стават по-лесни и всички въпроси, свързани с вашата работа или професия, трябва да се подобрят.

Новолунието се присъединява към Юпитер в Скорпион и предполага, че можете да започнете ново начало по някакъв начин, що се отнася до дома или семейството ви. През идната година ще имате възможности за растеж в тази област на вашия живот, което може да означава всичко – от уголемяване на семейството до по-добри условия на живот.

ЗОДИЯ ДЕВА

Меркурий, вашият владетел, прекарва по-голямата част от месеца в зоната на вашата диаграма, свързана с дома и семейството, като ви дава възможност да имате полезни и открити дискусии с тези, с които споделяте дома си и ви дава възможност да достигнете до нови разбирателства. Препоръчително е да направите това преди средата на месеца, тъй като след това Меркурий ще бъде в ретроградно движение и цялата комуникация може да бъде обект на недоразумения или разочарования.

Според вашия месечен хороскоп ноември 2019 г с Новолунието и с Юпитер в Скорпион имате възможност да започнете ново начало, може би в ново населено място или с нови приятели и съседи. Докато Марс продължава своето ретроградно движение в Телец, голяма част от времето и енергията ви без съмнение не спират да се въртят около чужди въпроси, свързани с пътувания, с хора или вероятно с правния бизнес. Може да изглежда така, сякаш нещата никога няма да бъдат решени, но вашето търпение ще бъде възнаградено.

ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Докато Марс е ретрограден в Телец, вие без съмнение се борите за всичко това, което смятате, че с право е ваше, когато става въпрос за съвместна собственост или споделени ресурси, но без решение. Въпросите трябва да бъдат уредени през декември, но междувременно Новолунието в Скорпион предполага, че можете да започнете наново, когато става въпрос за личните ви доходи или собственост.

Когато Юпитер прекара една година в Скорпион, ще имате много възможности за разширяване на доходите или на собствеността ви през това време. Вашият банков баланс може да нарасне, но ще има и тенденция към разточителство, докато трае влиянието на Юпитер. Със съответната сдържаност, обаче, би трябвало да можете да инвестирате разумно, за да постигнете дългосрочен растеж на доходите си.

ЗОДИЯ СКОРПИОН

С Юпитер във вашия зодиакален знак през настъпващата година вие навлизате в съвсем нова фаза на личностно израстване и саморазвитие, която може да ви постави на правилния път през следващите дванадесет години. Време е за учене и за натрупване на нови преживявания, а Новолунието в началото на месец ноември ви насърчава да започнете по някакъв начин, като обърнете нова страница в живота си!

За съжаление, според вашия месечен хороскоп ноември 2019 г., докато Марс остава в Телец, вероятно ще продължава да има напрежение между вас и партньорите или хората, които са ви най-близки и дори при много добри и силни отношения, работата по вашите съвместни проекти вероятно ще се забави малко, докато Марс остане ретрограден. Но има едно нещо, в което можете да сте сигурни през този месец и това е, че вашият социален живот и взаимодействието ви с приятели и съседи ще бъдат забавни.

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

Марс остава ретрограден в Телец и вие ще продължавате да изпитвате известно напрежение, свързано с работното място или с вашето здраве и способности. Макар, че на моменти може да изглежда така, сякаш сегашните ви проблеми никога няма да бъдат решени, всъщност Пълнолунието по-късно през месеца  ще спомогне за подобряването на ситуацията.

Бъдете внимателни и се уверете, че няма да има недоразумения в комуникациите след средата на месеца, когато Меркурий във вашия знак се превърне в ретрограден. Това е традиционно време, в което писмата и пратките се губят, а закъсненията в пътуванията са по-скоро нещо обичайно, отколкото изключение. През втората половина на месеца  е възможно да се предостави допълнително време за пътуване.

ЗОДИЯ КОЗИРОГ

Според вашия месечен хороскоп ноември 2019, Венера се премества във вашия знак в началото на месеца и цялата ви личност е по-открито сърдечна. Понастоящем имате голяма нужда да се свържете с другите, така че сте готови да направите компромиси, за да поддържате хармонията, като правите благоприятно впечатление на всички.

Новолунието на 2-ри ноември предполага, че създаването на нови приятелства или започването на нова групова активност предстоят през този месец. Вашите идеали, вашите надежди и желания за бъдещето също ще играят много важна роля в живота ви през следващата година.

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Докато Марс остава ретрограден в Телец, плановете ви за дом и семейство изглежда са в режим на задържане, въпреки че Пълнолунието по-късно през месеца ще помогне да се разсее част от напрежението. Новолунието се присъединява към Юпитер в областта на вашата диаграма, свързана с вашата кариера, професионален живот или публична персона, което предполага, че светът ще започне да ви вижда в различна светлина съвсем скоро.

Влиянието на Юпитер през следващата година ще ви помогне да успеете във всичко, което опитате.  Има вероятност да получите признание за постигнатото и това може да бъде под формата на обществено признание, повишение в работата или уважение на вашите колеги. Благоприятното изравняване между Юпитер и Уран, вашият владетел, в края на месеца обещава благоприятни промени, които могат да повлияят на финансовото ви състояние.

ЗОДИЯ РИБИ

Според вашия месечен хороскоп ноември 2019 г., Новолунието в началото на месеца се появява в областта на вашата диаграма, свързана с разширяване на разбирането ви за живота и за света като цяло, което означава възможност да опитате нещо ново под формата на пътуване, научаване на чужди езици, допълнително образование или дори философия.

Уран във вашия знак се изравнява с Юпитер в края на ноември, като ви представя нови хоризонти и предполага настъпването на полезни промени в личния ви живот. Целият ви живот започва да се отваря, така че няма да бъде чудно да станете нетърпеливи към промяна в старата рутина.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft