Методът Пилатес какво представлява

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Методът Пилатес какво представлява
14550

Методът Пилатес нашумя преди няколко години, но съществува от началото на миналия век.

Особено популярен е сред професионалните танцьори и атлети. Методът е създаден от Джоузеф Пилатес. Той е американец от немски произход. Като дете страда от астма, рахит и ревматизъм. За да преодолее физическите си недъзи, започва да се занимава със спорт - ски, гмуркане и гимнастика. По-късно разработва системата си, която има одобрението на лекарите вече почти цял век.
Защо методът стана толкова популярен?

Наричат го съвременната йога, защото променя тялото, издължава силуета, учи на правилна стойка и подобрява гъвкавостта. А това неизбежно води до подобряване и на самочувствието.
Водещата Трейси Малет
Трейси Малет е световноизвестен експерт във фитнес индустрията, както и популярна медийна фигура. Над 19 милиона зрители следят и участват в нейните телевизионни тренировки. Освен това е горда майка на две деца. В епизодите, които телевизия „Фиеста” предлага на вашето внимание, тя съчетава методът „Пилатес” с друга своя страст - кардио танците. Кардио-танците са вид натоварване, което развива сърдечно-съдовата система, вдига пулса с 60% над максималния, което води до намаляване на подкожните мазнини, понижаване на теглото, подобряване на кондицията на тялото и премахване на стреса.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Фитнес съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft