Мими Иванова и Развигор емигрират на топличко - ето къде ще си карат старините (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мими Иванова и Развигор емигрират на топличко - ето къде ще си карат старините (Снимки):
110768
Източник: pik.bg
Мими Иванова и Развигор емигрират на топличко - ето къде ще си карат старините (Снимки):

Мими Иванова и Развигор Попов са сред най-известните музикални семейства у нас. Но ето че и те отправиха поглед към чужбина, а причината е не сивата родна действителност.

Двамата планирали да се откажат завинаги от живота в България, предават от ПИК.

В най-скоро време певицата и композиторът, които са неразделни и на сцената, и у дома, смятали да започнат да подготвят документите за заминаването им в Ямайка .

Мими и Развигор

На екзотичната държава музикалното семейство се спряло не заради лазурните плажове, а за това, че зетят им е родом оттам. Преди 2 години дъщеря им Ина изненадващо сключи брак с ямаеца Крис тайно от родителите си. На острова тя се озовала, след като Мими и Развигор й подарили пътуване дотам за рождения й ден.

След 3 месеца обаче тя ги изненадала с новината, че отново ще пътува до Ямайка, а дни след това признала, че се е омъжила. Любовта й с тъмножокия Крис била от пръв поглед, а двамата никак не се забавиха и бързо направиха певицата и композитора баба и дядо. Преди 1 година на бял свят проплака първородната им внучка, която носи екзотичното име Тайа Мей.

"Първа я взех в ръцете, защото Ина роди в България с операция и не можеше да стане, но всичко се разви много благоприятно. До третия месец бяха тук, после заминаха първо за Германия, а после за Ямайка“, хвали се гордата баба Мими.

Мими и Развигор внучка

Естрадната ни прима не може да нахвали зет си: "Изключително трудолюбив е. Много се грижи за Ина и детето. Респектирана съм от отношението му към жената. За него тя е човек, за когото е задължен да се грижи като за кралица“, споделя певицата.

Дори към тъста и тъщата ямаецът направил страхотен жест, като веднага им предложил да им построи страхотна къща в България. Той обаче изобщо не могъл да дойде в родината на съпругата си, тъй като имал проблеми с документите и не го допускали у нас. Интернационалното семейство обаче намирало начини да се събира на различни точки по света, а скоро всички планирали да заживеят вкупом в слънчева Ямайка. Там зетят и дъщерята на Мими и щели да отварят хотел. 

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft