Мляко с шоколад: Никой не вярва, че тези красиви деца са близнаци! Историята, която удиви света (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Мляко с шоколад: Никой не вярва, че тези красиви деца са близнаци! Историята, която удиви света (Снимки):
6959
Източник: edna.bg
Мляко с шоколад: Никой не вярва, че тези красиви деца са близнаци! Историята, която удиви света (Снимки):

Природата е невероятен творец! Виждаме доказателствата всеки ден около нас, но историята, която ще ви разкажем днес, е наистина удивителна! Тя е за братче и сестриче , които обаче са толкова коренно различни , че никой не може да повярва, че са близнаци.

близнаци черно и бяло

Въпреки различията, връзката помежду им изглежда наистина възхитителна!

Шансът да се родят близнаци с различен цвят на кожата е 1 на 500. Дори тази вероятност да ви се струва много малка, да родите близнаци с различен цвят на кожата, очите и косата изобщо не е невъзможно.

Именно такава огромна изненада се случва на Джудит Нвокоча, когато през 2016 г. ражда необикновени близнаци: „Спомням си, че първоначално си помислих, че медицинската сестра ми е подала грешното бебе“.

близнаци различен цвят

Малката Качи има рядък случай на албинизъм – т.

нар. окулокутанен албинизъм тип 2, което е наследствено състояние, при което хората не произвеждат достатъчно меланин и това се отразява на външния им вид, главно на очите, кожата и косата. Едно на всеки четири деца има шанс да бъде засегнато, когато и двамата родители са носители на гена на албинизъм.

близнаци албиноси

Въпреки албинизма си, освен че кожата ѝ е по-чувствителна към слънцето и се налага да носи очила поради малко по-лошото си зрение, Качи е напълно здрава за радост на родителите си.

братче и сестриче

Джудит Нвокоча е родена в Нигерия, но живее в Канада и работи като фотограф, а през 2019 г., когато близнаците са на 3 години, създава профила @black_n_white_twins в Instagram и започва да документира ежедневните приключения на Камси и Качи.

Камси и Качи

Нормално е да се предположи, че хората трудно вярват, че Качи и Камси са близнаци. Но въпреки че Качи често привлича вниманието, Джудит не позволява това да я сломи. Всъщност една от причините да прави толкова много снимки на Качи и Камси е, защото иска да докаже на дъщеря си колко е красива.

невероятни близнаци

Джудит публично говори за това колко благословена се чувства с тези две прекрасни деца и споделя, че въпреки че изглеждат много различни, в много отношения си приличат и връзката им става все по-силна с всеки изминал ден.

близнаци различен цвят

Историята на Качи и Камси, които вече са на 4 години, е истинско свидетелство за поговорката, че нашите уникални различия ни правят специални!

невероятни деца

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft