Модерните прически с бретон за 2012

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Модерните прически с бретон за 2012
51081
Модерните прически с бретон за 2012

Новият сезон ни носи завръщането на прическите с бретони, които могат да променят тотално вашата визия и да ви направят да изглеждате зашеметяващо и уникално. Ако сте готови за една нова година и за едно ново начало, то разгледайте модерните нови прически с бретони за 2012 година и изберете каква ще бъде вашата пълна промяна през новия сезон.

Класическите бретони са демонстрирали хиляди пъти своята способност за цялостно трансформиране на външната визия и няма нищо странно в това, че те са една от най-големите модни тенденции в света на прическите.

Новите техники в подстригването и новите продукти за коса ни позволяват да постигнем нов тип бретони, които са както стилни, така и много лесни за поддържане. Модерните бретони за 2012 година са: накълцаните, асиметричните, правите, завитите, късите и дългите. Има подходящи бретони , както за всяка една дължина на косата, така и за всяка една форма на лицето.

 

Прав и плътен бретон

Правите плътни бретони изглеждат невероятно и определено ще бъдат в светлините на прожекторите през идващата 2012 година. Прическите с плътни бретони дават на лицето една много добре изписана форма и една голяма доза мистерия на всеки, който ги притежава. Ако имате кръгло лице не правете бретона си много широк и изберете бретон на няколко пласта.

 

 

 

 

прическа с бретон

 

 

Овален бретон от 70-те

През последните няколко десетилетия овалните бретони са се завръщали на модните подиуми не веднъж. През 2012 година, този тип прическа отново ще бъде един много популярен избор. Този тип прическа е известна със своята способност да подчертава скулите на лицето и да прикрива челото.

прическа с бретон

 

прическа с бретон

 

прическа с бретон

 

прическа с бретон

 

 

Завит бретон

Дългите завити бретони на няколко пласта определено са подходящи за повечето форми на лицето, така че ако имате съмнения, дали ще се харесате с бретон, то това е най-универсалния вариант, който може да опитате. Този тип бретони имат едно голямо предимства – те са изключително гъвкави. С тази прическа можете да носите косата си къдрава, права и начупена.

 

прическа с бретон

 

прическа с бретон

 

 

Екстравагантно подстриган бретон

Ако обичате прически, които привличат незабавното внимание на всички около вас, то това е вашата прическа. Асиметричните екстравагантни бретони са истински магнит за внимание. Те са изключително стилни и ще бъдат хит през идващата година.

 

 

 

 

Бретони на цветни кичури

Бретони на цветни кичури ще бъдат хита през 2012 година. Ако имате нужната смелост да добавите смели и ярки тонове към бретона си, то сега е най-подходящият момент, за да го направите. Използвайте амонячна или без-амонячна боя и оцветете прическата в игриви и привличащи вниманието тонове.

 

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft