Модни съвети за жени с малък бюст

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Дизайнери
Модни съвети за жени с малък бюст
18484
Модни съвети за жени с малък бюст

Модните съвети за жените с малък бюст се въртят около това да приемем това което имаме и да подчертаем другите си качества. Едно от най-големите предимства на жените с малък бюст е, че те могат да носят различни видове дрехи и стилове.

Независимо дали искате да подчертаете други свои качества или да създадете илюзията за по-голям бюст, следващите съвети ще ви помогнат да се справите с този малък недостатък.

 

Обгърнете своя бюст

Един от първите съвети за жени с малък бюст е да покрият своят бюст и да не го излагат на показ. Ако се замислите, повечето дрехи са направени именно за жени с малък бюст. Изберете блузи и рокли, които обгръщат бюст ви напълно.

 

 съвети за жени с малък бюст

 

Носете висока яка

Докато високите яки не са подходящи за голям бюст, то те са изключително подходящи за малък. Дълбоките деколтета привличат вниманието именно към бюста, докато по високите яки правят малкия бюст доста по-незабележим.

 

 съвети за жени с малък бюст

 

Привлечете вниманието към ръцете и раменете

Привлечете вниманието към ръцете и раменете си, а не към бюста си. Носенето на фланелка с кръгло деколте и къси ръкави е един прекрасен начин, да привлечете цялото внимание именно там. Въпроса е да привлечете вниманието към външната част на тялото си, а не към гърдите си.

 

 съвети за жени с малък бюст

 

Дрехи с гол гръб

Друг изключително добър съвет за жените с малък бюст е носенето на дрехи с гол гръб . Докато жените с по-големи гърди се притесняват за сутиен и задържане на бюста, то жените с по-малък могат спокойно да носят блузи и рокли с гол гръб и без сутиен. И това ако не е предимство!

 

 съвети за жени с малък бюст

 

Акцентирайте върху талията си

Създайте си един добре оформен силует , като изберете дрехи акцентиращи върху талията ви. Тънката талия създава илюзията за по-голям бюст.

 

 съвети за жени с малък бюст

 

Носете чарлстон

Както предишния съвет за акцентиране върху талията, този съвет също залага на този акцент. Носенето на панталони с по-широки крачоли прави вашата талия да изглежда по-малка, което съответно прави бюста ви по-голям.

 

 съвети за жени с малък бюст

 

Носете много дълбоко деколте

Едно от предимствата да имате малки гърди е, че можете да носите много дълбоки деколтета, без да се страхувате, че гърдите ви ще излязат навън. Единственото правило, което трябва да спазвате, е да избягвате комбинацията между V-образно деколте и дълги ръкави, която може да направи гърдите ви още по-малки.

 

 съвети за жени с малък бюст

 

Носете ярки цветове

Цветовете имат огромно значение за това как изглежда бюста ви. Някои цветове могат да направят гърдите ви да изглеждат доста по-големи, което е една прекрасна новина за всички с малък бюст. Изберете по-светли цветове, защото именно те създават илюзията за по-голям бюст. Бъдете актуални през този сезон и изберете модерните ярки цветове, които ще направят бюста ви по-голям.

 

 съвети за жени с малък бюст

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft