Момче каза на майка си, че има брат близнак в училище -Тя се разплака, когато видя снимка на двамата

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Момче каза на майка си, че има брат близнак в училище -Тя се разплака, когато видя снимка на двамата
34658
Момче каза на майка си, че има брат близнак в училище -Тя се разплака, когато видя снимка на двамата

Минаха толкова много години, че забравих какво е да си дете . Всъщност бих искала да знам какво се случва в главата на малко дете в днешно време.

Децата живеят живот на надежда, радост и естествено любопитство. На всичкото отгоре те обикновено са мъдри и честни със своите мнения. 

Момчето, което се казва Майлс, наскоро доказа това извън всякакво съмнение. Той имаше приятел в училище и двамата бяха неразделни. Те все още не бяха посещавали домовете си, така че родителите им не се познаваха, още по-малко им беше известно близкото приятелство на момчетата.

Това беше така, докато не дойде „денят на близнака“  в училище. За Майлс нямаше спор, кой ще бъде неговият „близнак“. Той каза на майка си какво облекло планират да носят, така че тя го организира за него и отиде в училище без да знае какво да очаква.

В уговорения "ден на близнаците" в училище, Майлс помоли майка си да отиде с него. Денят на близнаците беше забавен, тематичен ден за децата, когато всеки  трябваше да направи двойка с любимо другарче, с което си прилича и двамата да носят едни и същи дрехи.

Тематичен ден

Майлс се беше сприятелил с момче на име Танер в училище и двамата решили, че трябва да са двойка "близнаци".

Майка му не знаеше много за другото момче, но Майлс беше много настоятелен и конкретен в желанията си.

„Той беше категоричен, че двамата си приличат много и са наистина като близнаци. И така, след като децата си легнаха, се отправих към Уолмарт в 21:00, за да намеря подходящо облекло “ , написа тя във Facebook.

Майлс настоя, че той и Танър всъщност са "наистина братя-близнаци".

"Техният учител ми изпрати тази снимка днес" , пише майка му Бритни. „Сърцето ми се стопи. Очевидно две много различни на външен вид деца, но Майлс не виждаше това. Не би ли бил светът толкова по-добро място, ако всички можехме да го гледаме през очите на няколко 5-годишни ♥ ️ “

Бритни избра да публикува снимката на двете момчета във Facebook. Не беше учудващо, че бързо постигна вирусна слава. В действителност към момента на писането публикацията е получила огромни 505 000 харесвания, както и 268 000 реакции.

Оказа се също, че Майлс и Танер живеят само на няколко минути един от друг, което означава, че те вече могат да се виждат и извън училище!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft