Момче продава рисунките си, за да помогне на мама да си плати ипотеката

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Момче продава рисунките си, за да помогне на мама да си плати ипотеката
9460
Момче продава рисунките си, за да помогне на мама да си плати ипотеката

Момче продава рисунките си, за да помогне на мама да си плати ипотеката

Истински помощник!

Десетгодишният Егор Зворигин от Тюмен (Русия) продава свои рисунки, за да помогне на майка си да изплати ипотечния си дълг, който е около 3 милиона рубли .

Светлана Зворигина взела апартамент с ипотека през 2015 г. Както жената обясни, в този момент органите по настойничество я притискат силно, затова решила бързо да вземе апартамент, за да осигури на двамата си синове дом.

Зворикина работи като специалист по пенсионни програми в частен пенсионен фонд и можеше самостоятелно да плаща 30 хиляди (476 долара) всеки месец.

Въпреки това през 2018 г.

компанията беше закрита и всички служители бяха помолени да напуснат. Оттам започнаха проблемите с плащането на ипотеката.

Според Тюменка никой нямало да й помогне с пари. Разведена е от бащата на момчетата от 2009 г. Бившият съпруг не плаща издръжка на детето.

„Веднага се разделих с кожуси, злато, уреди и кухненски прибори. Синът забелязал, че просто не му е достатъчно храна и за някои основни нужди, той разбрал, че нещо се случва - казва Светлана. - Когато започнаха да продават всичко от дома, той направи снимки на старите си картини и ги постави на дъската за съобщения. За всяка от тях той иска хиляда рубли. "

Всичките десет продадени картини са рисувани от Светлана, най-малкият и най-големият ѝ син, преди около три години, когато цялото семейство периодично посещава ателие за рисуване.

Светлана Зворигина

„Не съм много щастлива от това, защото тези моменти предизвикват отчаяние у мен. Разбира се, радвам се, че децата не останаха безразлични, виждат всичко и усещат, разбират, но когато трябва да продавате детско изкуство ...

Аз съм на 41 години и никога не съм мислил, че ще продам нещо от вкъщи, просто да си купя храна. "

Светлана има диплома по инженерна безопасност, но все още не може да започне работа.

А 10-годишният Егор премина от продажба на картини към анимация. Сега той прави карикатури от LEGO и го пуска в мрежата, като се надява по този начин да спечели необходимите три милиона.
Какво мислите за идеята за момче?

Дай твоята оценка:
5 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft