На 5 юни се отваря мощен коридор от затъмнения - ако сте СТРЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РИБИ ЗАПОЧВА нов жизнен цикъл, постижения и победи.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
На 5 юни се отваря мощен коридор от затъмнения - ако сте СТРЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РИБИ ЗАПОЧВА нов жизнен цикъл, постижения и победи.
37309
На 5 юни се отваря мощен коридор от затъмнения - ако сте СТРЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ, РИБИ ЗАПОЧВА нов жизнен цикъл, постижения и победи.

 

Заради коридора от затъмнение, който ни предстои месец юни ще бъде кармичен.

Коридор от затъмнения  – това е времето между две затъмнения, когато те са в тясна времева близост едно до друго.

Трябва да сте отговорни за действията си, да не правите нищо на случаен принцип, да примете уроците на съдбата и да обърнете внимание на поканите, които ви дава животът. Но няколко дни ще бъдат особено важни.

Ето ги и тях:

5 юни, 2020 г. - Лунното затъмнение в Стрелец, на низходящия Лунен възел, е денят, в който нещо си тръгва. Това е времето за отчитане на кармични дългове или за спасение от кармично обусловените навици.Това, което смятате за позната част от живота, може да ви напусне. Но това е необходимо, за да не трупате кармични дългове. Или така, че миналото кармично преживяване да не пречи на придобиването на нов опит и да растете духовно.

Това е изход от „зоната на комфорт“. Не пускайте нови хора в живота си и не приемайте нови неща - последствията могат да бъдат фатални. Тъй като Затъмнението попада в знака на Стрелец, вашият авторитет в обществото, вашата репутация, образование и отношения с хора, живеещи далеч от вас, са засегнати преди всичко.

13 и 27 юни 2020 г. - Квадрат на Луна със Северен възел

Това са натоварени дни. Животът ви кара да загубите нещо, за да изплатите кармичните си дългове или да придобиете нов кармичен опит в трудни ситуации. Смята се, че в такъв момент не можете да се отдавате на страсти и трябва да поддържате равномерно настроение.Възлите са разположени по оста на Стрелец-Близнаци. Това показва, че трябва да изоставите абстрактните разсъждения в полза на практическите знания. Може да има кармичен тест за това как вашите абстрактни знания, образование, религиозни и философски възгледи са приложими в реалния живот.

15 ЮНИ 2020 г. - съвпад на Черната Луна

Тази връзка дава голям прилив на енергия и създава ситуации, в които можете да се усещате силни, но в действителност това е фуния, която черпи физически и емоционални сили от вас. Вредата зависи от вашия кармичен статус. Ако сте гневен, не просветлен човек, тогава Черната Луна ще ви завлече в лоша история. Ако сте духовна личност и контролирате себе си, съдбата ще ви предложи да покажете своята сила в борбата срещу пороците - омразата, агресията, страстта. 

21 ЮНИ 2020 г. - Слънчевото затъмнение в Рак е трудно събитие, когато Слънцето и Луната са лоши както за физическото тяло, така и за психиката. Ще се почувствате дезориентирани, в същото време превъзбудени и уморени. Но това е добра умора. Днес ще внесе нещо ново и необходимо в живота ви. Свързва се с развитието на ново кармично преживяване.Следователно, не се забърквайте в нищо, не участвайте в нищо, не започвайте важни въпроси, а внимателно разгледайте подтиците на съдбата. Какво се случва наоколо е важно за вас. Тъй като Затъмнението ще бъде в Рак, темите за психологическото обновяване са семейството, родителите, домашните и семейните дела ще бъдат най-важни.

26 ЮНИ 2020 г. - квадрат на Марс в Близнаци активира разгорещени дебати и дори кавги, създава приток на неотложни въпроси и ви кара да се движите някъде, бързо да бягате и решавате нещо. Важно условие е да изплатите кармичния дълг или да научите важен кармичен урок. Рискът от наранявания и злополуки нараства, но те ще засегнат само онези, които трябва да плащат кармични сметки или които съдбата по този начин иска да научи нещо важно.

Стрелец, Близнаци и Риби ще бъдат особено чувствителни към затъмнението, а астроложката Анжела Пърл препоръчва да избягват авантюрите и да бъдат внимателни. Успехът няма да остави тези, които ще продължат да се развиват: да учат, да изграждат приятелски отношения и да не устояват на необходимите промени.Гъвкавостта и способността да се адаптирате към ситуацията ще ви позволят да завършите успешно това, което сте започнали, ако наистина движите делата си напред. Началото на коридора на затъмненията е чудесно време да насочите всичките си усилия към завършването на нещо важно, а по-късно да започнете нов жизнен цикъл, постижения и победи.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft