Мощна Синя луна на 31 октомври ще повлияе на дълбоко и интензивно ниво! 4 зодии ги очакват нови върхове и финансово благополучие!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Мощна Синя луна на 31 октомври ще повлияе на дълбоко и интензивно ниво! 4 зодии ги очакват нови върхове и финансово благополучие!
3698
Мощна Синя луна на 31 октомври ще повлияе на дълбоко и интензивно ниво! 4 зодии ги очакват нови върхове и финансово благополучие!

Предстоящото специално пълнолуние на 31 октомври е вълнуващо, тъй като е второто пълнолуние през октомври, което напоява месеца с двоен взрив на пълна лунна енергия. Това е мощна лунация, която ще донесе на всички нас някои изненади - особено на 4 зодии пълната синя луна ще повлияе най-много 

Това призрачно пълнолуние се издига в царството на земния знак Телец, чиято чувствена енергия ще доведе въпросите на любовта, парите и удоволствието до енергийна кулминация - особено за четирите фиксирани зодии от групата. Направете равносметка за всичко, с което сте работили в тези области и използвайте лунната енергия, за да изтласкате нещо напред и да ги изтеглите към затваряне. Но това е 2020 г., така че не очаквайте нещата да се движат гладко - планетата на внезапната промяна, Уран формира мощен астрологичен аспект както на слънцето, така и на пълнолунието, което означава, че всичко може да се случи и може да се окажем внезапно променящи се мислите ни за нещо или за промяна на сърцето.

Зодиакалните знаци, най-засегнати от второто пълнолуние през октомври 2020 г., ще бъдат на предната седалка. Прочетете, за да разберете дали вашият знак е един от тях.

Телец 

Тъй като пълнолунието се издига във вашия знак, този път ще усетите нещата на дълбоко лично и интензивно ниво. Рестартирате и съживявате вътрешните си емоции, не създавайте твърде много драма в процеса на изцеление. Чувствата ви могат да се променят под това светило, Телец, което може да се почувства несинхронизирано с обичайните ви постоянни и практични начини на земни знаци - но опитайте се да възприемете отношението на движение и да го възприемете като изблик на растеж на пълнолуние.

Лъв 

Между бурята на Меркурий ретроградна и това интензивно пълнолуние, осветяващо работния сегмент на вашата диаграма, е интензивно и шеметно време за вашата кариера, Лъв - но това е и възможност да обновите професионалния си имидж или да промените кариерата си. Работата се променя с неимоверни темпове.

Бъдете отворени за нова възможност, когато завършите по-стар проект. Никога не знаете какво чака зад ъгъла, така че продължете да работите, за да осъществите текущите си цели, но не пропускайте шанса да опитате нещо ново.

Скорпион 

Натиснете пауза под това пълнолуние, за да осветите прожекторите на най-близките си партньорства. Връзките изискват работа. Сега, повече от всякога работете, за да се свържете с вашия партньор. Започвате да виждате ясно нещата, които работят и не работят в рамките на вашите романтични партньорства (или потенциални такива), така че се възползвайте от този момент на яснота и се съсредоточете върху предприемането на действия и изграждането на по-дълбоки, по-автентични връзки с тези, които ти обичаш.

Водолей 

Вие сте естествено разкрепостени, Водолей, и тази лунация ви моли да излезете от зоната си на комфорт по по-личен начин. Помислете за себе си като за колекция от части от пъзели, които са се формирали заедно през целия ви живот, за да създадете уникалния индивид, какъвто сте днес - но не забравяйте, че пъзелът никога не е завършен и винаги пониквате нови парченца. Време е да преминете към трансформация и да се освободите от страха. Не се задържайте от минали издания и драми. Отворете ума си за по-уязвими преживявания и се доверете, че сърцето ви ще бъде в безопасност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft