Мощно Пълнолуние на 27 април: най-силно ще повлияе на неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Мощно Пълнолуние на 27 април: най-силно ще повлияе на неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв
53213
Мощно Пълнолуние на 27 април: най-силно ще повлияе на неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв

Пиковите състояния на Луната, като Пълнолуние и Новолуние, винаги са заобиколени от мистичен ореол. Много жители на Земята приписват на тези астрономически събития голям енергиен потенциал, който може да се използва правилно за решаване на всичките им проблеми и планиране на нещата така, че да имат голям успех

На 27 април 2021 г.

ще можем да наблюдаваме следващото Пълнолуние в знака Скорпион.  Но ще бъде необичайно. Пълнолунието ще се случи в най-близката му точка до Земята, така че Луната ще бъде подчертана в розово и това ще бъде първата Супер Луна през 2021 година.

Какво да очакваме от Розовата Луна?

Както обикновено, в дните на Пълнолунието се препоръчва да не се започва нов бизнес, да не се предприемат нови проекти и важни задачи, не се препоръчва да се извършват финансови транзакции.

Не се препоръчват промени във външния ви вид при Пълнолуние - подстригване, боядисване на коса, смяна на изображението, козметични процедури.

Не е препоръчително да се подреждат нещата - емоциите на всички са на границата. Има голям риск да не разберете нищо, а да разкъсате това, което сте имали. По това време е много лесно да развалите отношения с близки.

На работното място могат да възникнат неприятни ситуации - недоразумения между служителите и работодателите. Отнасяйте се към спорните ситуации по-спокойно - буквално 2-3 дни и всичко ще си дойде на мястото.

Контактът между Слънцето и Луната най-силно ще повлияе на неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, които по всяка вероятност ще имат силен конфликт между това какво трябва да правят (Слънцето) и нещата, които са им на сърце и с които биха искали да се занимават в действителност (Луната).

Също така е възможно да им възникнат разправии с хора от обкръжението, на които ще са склонни да реагират прекалено емоционално, без да премислят ситуацията от всички ъгли. При всички случаи е важно да се постараят да не оставят емоциите и напрежението да ги завладеят и да изригнат в неподходящ момент пред неподходящите хора, рискувайки да си развалят отношенията с тях за продължително време.

Огнените знаци Стрелец и Овен ще имат както възходи, така и спадове в емоционален план. Добре е да си оставят достатъчно време за почивка и да не си създават излишен стрес, за да не се преуморят.

Въздушните знаци Везни и Близнаци не е изключено да са силно ангажирани с партньора си или с човек близък до тях.

Водните знаци Рак и Риби се очаква да се чувстват финансово нестабилни и несигурни. Поради тази причина е важно да внимават да не харчат неразумно или прибързано парите си.

Земните знаци Дева и Козирог ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще витаят в облаците, мечтаейки за любим човек.
 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft