Мрежата пламна заради предполагаемата извънбрачна дъщеря на принцеса Даяна - истина ли е? (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мрежата пламна заради предполагаемата извънбрачна дъщеря на принцеса Даяна - истина ли е? (СНИМКИ)
110106
Снимков материал: pixabay.com
Мрежата пламна заради предполагаемата извънбрачна дъщеря на принцеса Даяна - истина ли е? (СНИМКИ)

Не рядко в обществото се чува, че някои членове на кралските семейства имат деца от извънбрачни връзки , които обикновено крият от очите на обществеността.

Така на няколко пъти можахме да прочетем твърденията, че крал Чарлз (75) и покойната принцеса Даяна имат извънбрачна дъщеря Сара Спенсър, която живее в Америка. Тя не е позната на медиите и особено на британските медии, които по принцип не разпространяват непроверени спекулации, клюки и конспиративни теории за управляващата си фамилия.

По едно време Сара публикува собствена снимка и тогава всички се убедиха, че това, което се говори, е истина, защото приликата с Чарлз и Даяна уж беше огромна.

Както "Marca" писа през 2022 г., Уилям и Хари нямаха търпение да се срещнат със сестра си и дори се съобщава, че Кейт я е видяла, докато е била в Америка.

„Срещата беше уредена, но само за съпругата на принц Уилям, Кейт Мидълтън.

Тя беше много впечатлена, когато видя приликата между Сара и принцеса Даяна“, каза източник тогава.

принцеса Даяна клюки

Защо Даяна скри, че има дъщеря?

Сара Спенсър е родена през 1981 г., преди Уилям, което би направило тази жена, ако наистина е роднина на Чарлз и Даяна, наследник на трона.

Историята на раждането на Сара е доста шокираща. Твърди се, че кралица Елизабет II е искала да се увери, че Даяна може да има деца, затова е опитала ин витро оплождане, твърдят онези, които вярват в тази странна теория на конспирацията, а ако смятате, че това е твърде откачено, това ще ви остави без думи: доктор, извършил процедурата твърди, че е откраднал яйцеклетките на Даяна и спермата на Чарлз и ги е използвал с помощта на сурогатна майка.

принцеса Даяна

Сурогатната майка ражда Сара през 1981 г. Когато принцеса Даяна загива в автомобилна катастрофа през 1997 г., Сара се страхува за живота си и заминава за Америка, където живее и до днес.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft