Мръснишки идеи за 30 дневен секс

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Мръснишки идеи за 30 дневен секс
63597
Мръснишки идеи за 30 дневен секс

 

 

 

Първата ми мръсничка идея за разнообразен секс се състои в използването на донът.
Даа, донът, който няма да консумирате по обичайния начин. Ще трябва да го поставите на пенисът му и там да го изядете.

Преценете предварително какъв трябва да е размерът на донъта, за да може да пасне на пенисът му. Това май ще е най-сложната част от задачата ви. Затова за по-сигурно се запасете с няколко донъта, така че все един да може да пасне. (Е надявам се да не ви е нужен геврек!). Когато си лягате го изненадайте с идеята, и когато поставите донътът на пениса му, той ще изглежда като шапчица, или чадърче, което ще изядете бавно и най-добре е да е шоколадов, за да го облизвате еротично и страстно.

Втората идея е да изсипете някакъв крем, или лосион за тяло на гърдите и коремът му и да го втриете докато попие в кожата му само с ...гърдите си. Това ще бъде много възбуждащо за него, повярвайте ми! Съжалявам, ако прозвучи грубо, но за онези от вас, които не биха могли да изпълнят това предложение, съм подготвила много други, които ще ви харесат!

Третата ми идея е да го изненадате, докато е под душа. Без да го предупреждавате се пъхнете и вие под душа и го поемете с устата си.

Четвъртото предизвикателство е да го притеглите към себе си, докато сте се облегнали на масата, или плот, или мивката в банята. Привлечете го към себе си и го обгърнете с краката си, като се облегнете на масата,или седнете на нея.

Петата ми идея е винаги, когато сте възбудени през деня и не сте заедно, му пишете мръснишко съобщение-закана и след това изпълнете точно това, което сте му написали в съобщението като изпълните „заканата“ си.

Следващата ми идея е да поставите кондом на членът му като ползвате само устата си. Това ще му подейства възбуждащо!

Седмата ми идея е да останете с обувки с високи токчета, или ботуши и така да правите секс. Може да се увиете около него с обувките си и нежно да ги опрете в дупето му.

Поредната ми идея е да го разсъблечете само със зъбите си. Това ще му подейства много възбуждащо. Е разбира се може да си помагате и ръце, ако се затруднявате някъде, но само не „запецвайте“ с някоя от частите на дрехите му, а просто си помогнете, ако видите че има такава опасност.


Очаквайте продължението в следващите дни!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft