Мъж изостави жена си в родилно заведение, като взе вкъщи чуждо дете и непозната жена

вход през zajenata.bg
За Жената
Мъж изостави жена си в родилно заведение, като взе вкъщи чуждо дете и непозната жена
1028
Мъж изостави жена си в родилно заведение, като взе вкъщи чуждо дете и непозната жена

Роман имаше син и отиде в болницата, за да вземе жена си и детето си. Той обаче напусна болницата, носейки две деца, а непозната вървеше несигурно зад него.

Тази история се разиграла през 50-те години в едно от провинциалните АГ болници. 

Оксана, съпругата на офицера, беше в болницата с други жени. "Млада и красива" напълно отказа да кърми детето си, но съпругът й, след като научи за това, взе решение, което повлия на съдбата на мнозина.

Оксана беше настанена в най-обикновения родилен дом, тогава нямаше „ВИП“. Жената веднага започна да се държи арогантно спрямо съквартирантите си: не разговаряше с никого, не гледаше в очите. Цялата й поява крещеше за „висок статус“. А съседите бяха обикновени момичета, те веднага се сприятелиха и се подкрепяха едно друго.

Имаше момиче на име Олга, което в крайна сметка сподели своята история. Тя беше много млада, но смела и силна: беден студент беше решен да съчетае обучението и отглеждането на дете. Тя мълчеше за съпруга си и съседите не питаха, а само още повече уважаваха момичето заради волята му.

И накрая, дойде денят, когато на Оксана се роди очарователна дъщеря, същата вечер Олга роди син. И двете бяха доведени почти едновременно с бебета, които жално плачеха, изисквайки любов, внимание и храна. Оксана обаче набръчка устни: „Няма да кърмя това бебе! Няма какво да развалям фигурата си заради него. "

Но сестрата водеше дъщеря си при младата майка отново и отново с надеждата, че жената ще промени решението си. Тя обаче беше непреклонна, но Олга не издържа на страданията на детето и го взе на ръце. Хлапето веднага млъкна. Тогава тя попита Оксана дали няма да има нищо против, ако Олга храни детето ѝ.

Жената не се интересуваше. И така се случи: още няколко дни Олга хранеше и сина си, и чуждта дъщеря. Как съпругът на Оксана разбра за това - никой от младите майки не знае, очевидно, персоналът на болницата му беше казал. По един или друг начин Роман не се появи в болницата до изписването.

И когато пристигна, той мълчаливо взе дъщеря си на ръце и след това се обърна към Олга: "Къде е синът ти?" Взе двете бебета на ръце, той се усмихна широко и каза на Олга: „Хайде!“ И той бързо поел към изхода. Оксана онемяла и хукнала след тях, но Роман не послушал писъците й.

Той внимателно предал децата на Олга, помогнал им да се качат в колата и просто потеглили. А Оксана останала да стои и да гледа заминаващата кола.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft