Мъж преобърна живота на Сашо Кадиев-снимка

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мъж преобърна живота на Сашо Кадиев-снимка
28340
Мъж преобърна живота на Сашо Кадиев-снимка

Дълбоко разчувстван, Сашо Кадиев избухна в емоции за рождения ден на Мариус Куркински, който празнува 51. Тв водещият благодари на големия театрал за всичко, което е направил за него и сподели, че много го обича. 

"Мариус Куркински е моя първи учител по актьорлък.

Преди повече от 15 години, той ме въведе в идеята за това да бъдеш актьор, да станеш актьор, да разбереш би ли могъл да се превърнеш в актьор", пише синчето на Катето Евро. 

"Още тогава ми показваше как през въображението и сърцето, човек е способен да създава и споделя светове. С другите. За другите. На сцената. Колко е важно един актьор да дава всичко от себе си, без да чака нещо в замяна. Защото ТЕАТЪРЪТ Е ЛЮБОВ! Защото, когато обичаш, даваш", споделя още той. 

И допълва: "През годините работихме много и страстно. Направихме някои великолепни представления, вълнуващи нас и публиката. "Великолепният рогоносец", "Балкански синдром", "Суматоха", "Лодка в гората", "Укротяване на опърничавата". Липсват ми тези времена. Тези срещи. Мариус ме учеше да бъда смел, да бъда точен, да бъда загрижен на сцената и в живота. Като истински учител ме водеше през нашият занаят с увереност, опит и любов. Дължа много на него! Почитам го и го уважавам! И най-вече го обичам! Изключителен човек е този Мариус! Благодаря ти за всичко, учителю! Надявам се, да не съм те разочаровал...много. Оставаш Еверест в нашето дело",

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft