Наричаха приятелката му дебела, грозна и неподходяща. Но той се ожени за нея напук на всички - ето прекрасната двойка (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Наричаха приятелката му дебела, грозна и неподходяща. Но той се ожени за нея напук на всички - ето прекрасната двойка (Снимки):
6893
Източник: blitz.bg
Наричаха приятелката му дебела, грозна и неподходяща. Но той се ожени за нея напук на всички - ето прекрасната двойка (Снимки):

Стандартите за красота са нещо, което се е променяло многократно през годините. Съвременните идеали за красота са фалшиви, неестествени, изопачени от Фотошоп и други подобни програми, които ни карат да гледаме на света с изкривен поглед, сякаш през криво огледало.

В момента, в който се появи човек с нестандартна външност, го заклеймяваме като различен, грозен, противен и извръщаме отвратено очи.

Но за щастие има хора, като героя на днешната ни история, които все още имат очи за вътрешната красота и не се страхуват да приемат човека заради самия него, а не заради външността му.

Али Хенри

Героят на днешния ни разказ е младият и симпатичен шотландец Али . Потребители в социалната мрежа започнали да го нападат, след като той публикувал фотографии на приятелката си , обвинявайки го, че си е избрал " неправилното момиче ". Според останалите такъв като него трябва да си избере и подходящата приятелка, която да е с хубав външен вид, стройна и очарователна. А не дебеланката Глория.

Глория и Али

Но кое е това необикновено момиче Глория Шури Нава ?

Тя е американка, чиито форми излизат от рамките на приетата от обществото мярка за красота. 

пищната Глория

Пищната жена има доста килограми в излишък и няма никакво намерение да слабее. Тя твърди, че се чувства щастлива в голямото си тяло се харесва такава, каквато е. 

пълна жена

Американката е нападана не само заради нейната външност, но и заради лицето и повечето я смятат за грозна. 

нестандартна  двойка

Особено много потребителите издевателстват над факта, че държи блог за красота. Повечето просто не могат да разберат факта как така момиче като нея се занимава с такива неща. 

Затова и хора от целия свят оставят негативни коментари под снимките на Глория и Али и просто недоумяват какво прави мъж като него с жена като нея. 

Но Али е неумолим. И твърди, че дори и не би си помислил да остави своята любима, защото я обича с цялата си душа. 

Независимо от оскърбленията той й направил наскоро предложения и двамата сключили брак. Снимките, разбира се, публикували в мрежата, за да могат завистниците да се пукнат от яд.
сватбата на Али и Глория

сватбата на Али и Глория

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft