Нели Хаджийска от "Търси се" разкри най-съкровеното си преживяване в живота си

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Нели Хаджийска от "Търси се" разкри най-съкровеното си преживяване в живота си
3158
Нели Хаджийска от "Търси се" разкри най-съкровеното си преживяване в живота си

Нели Хаджийска от "Търси се" и съпругът ѝ Данаил разкриха романтичната тайна на връзката си. Двамата са заедно от 14 години и след дълга борба успяват да създадат две прекрасни деца, съобщава bTV. Запознават се в едно село – Кунино, и двамата били поканени на гости на приятели в селото.

„Отидох с изключително нежелание, защото имах ангажименти… и там се появи той и стана точно приказна история.

Танцувахме в местната селска дискотека и мен ме настъпиха по пръстчето, което се размаза буквално. Той дойде като принца от приказките, занесе ме на ръце до колата, бинтова пръстчето и така на следващия ден си отидох с неговата кола.

Качихме се в колата на следващия ден и той просто ми хвана ръката по един специфичен начин и ми каза:така ще бъде от тук нататък. И наистина е така вече 14 години”, разказва Нели Хаджийска. Тя твърди, че най-романтичния жест на Данаил е бил предложението му за брак. За нищо на света не правете тези 5 неща, ако искате да бъдете щастливи! „Това си остава филмово събитие в нашия живот.

Ние се запознахме юни, същата година празнувахме Нова година в едни негови приятели и той в 12 без 20 каза, че трябва да ме заведе някъде. Качихме се в колата, качихме се на Витоша, отдолу гърми заря, цяла София, много хора се качват да наблюдават. Имаше много хора и той пред всички падна на колене, с пръстен, с обици, с всичко се беше подготвил, а аз даже не казах „Да”, спомня си водещата на „Търси се”. След като се отърсила от шока, казала „Да”.

 

А сватбата била на морето – в село Лозенец – без роднини, а с най-близките приятели на семейството. Нели казва, че от нещата, които свещеникът е заръчал не спазва само едно:

„Да бъдеш покорна на мъжа си”. „Аз съм зодия Овен и по принцип трябва аз да реша, че нещо искам да направя, той си е намерил своите начини да ме подлъгва, че аз го искам, за да се случи нещо. Така ме подлъга и с второто дете, роди се първото дете, за което всички наши зрители знаят, че имахме много премеждия, докато стигнем и веднага след като се роди първото каза: ама по-хубаво е да са две мило, виж ще си играят, ние ще имаме време един за друг.

Още на третия месец ме караше да вярвам, че аз искам второ дете и успя да ме накара да повярвам”, признава Нели Хаджийска. И Нели, и Данаил са категорични, че щастието е в семейството, а не в кариерата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft