Нещата, които всички жени правят ТАЙНО:

вход през zajenata.bg
За Жената
Мистично
Нещата, които всички жени правят ТАЙНО:
2164
Нещата, които всички жени правят ТАЙНО:

Дами, почти всички можем да се съгласим ... има навици, които всички смятаме за неудобни, но в действителност те всъщност са много често срещани.

Това са неща, с които можем да се измъкнем в неприкосновеността на собствените си домове, коли и офиси. Всички сме хора и трябва да се справим по някакъв начин. Но всичко е наред. Предполагам, че и останалите го разбираме.


Открих, че има някои навици, които се срещат по-често сред жените, след разговор с няколко смели дами. Гарантирайки, че тези жени ще останат анонимни, те изброиха някои от своите тенденции, докато други се усмихнаха и кимнаха в изчервяване. Вижте какво са казали и защо на тези навици може да се гледа като на общи тайни.

Ние пърдим

Нека започнем с очевидното. Жените пръцкат, въпреки че нашите баби се кълняха, че случаят не е такъв. Но фактите не лъжат. Всеки го прави, независимо от това, което мисли гаджето или малкият ти брат. Пърдим средно 10-20 пъти на ден - точно толкова, колкото и мъжете, според д-р Пурна Кашиап , гастроентеролог в клиниката Mayo в Рочестър, Минесота. Той обяснява как преминаването на газ всъщност е признак на здравословен функция на червата. Неща като боб, овес, соя и млечни продукти могат да ви накарат да бъдете по-газообразни от обикновено. Сега, ако вярвате, че прекомерното Ви газообразуване засяга ежедневния Ви живот, може да се наложи да промените диетата си или да посетите лекар, за да се уверите, че не е нещо по-сериозно.

Ние кибер-преследваме

Кибер-преследване. Спокойно, това е законният вид преследване. Добре, може би не бива да го наричам „дебнене“, защото това звучи доста интензивно, но е нормално да бъдем любопитни кой с кой излиза, кой къде работи, какво е закусвал съседът ви или какво е носело момичето от вашия клас за Нова година през 2020 г. - скандално. Бившето ти гадже и новата му приятелка направиха приятно пътуване миналата зима  ... готино. Той никога не ви е водил на почивки, но всъщност кой го е грижа.  Или онзи тип, когото срещнахте снощи? Той беше супер сладък, но вие знаете само името му и щом се приберете вкъщи, търсите във Facebook. Намирате го, анализирате всичките му снимки, откривате неговите харесвания и антипатии и научавате, че той има котка на име Франк . Хей, това може да е нещо добро. Това може да ви спаси от ада в отношенията, като предварително разберете, че има някаква луда мания или вече има приятелка. Има дори съвети за това как да разучавате като професионалист . Сведете го до минимум, дами, и запазете някаква мистерия в живота си.


Не си мием косата всеки ден

Хайде, кой наистина има време да мие косата си всеки ден? Това е доста сложен процес и обикновено включва шампоан, балсам, масла и други продукти, така че в крайна сметка отлагаме всичко за още един ден, нали? Има причина топ-възлите да са толкова популярни. Очевидно този забързан начин на живот е по-добър за вашата коса. Естествените масла, които идват от скалпа ни, се нуждаят от време, за да се разпространят по косата, независимо дали тя прекарва пръстите ни през нея или я оформя. Не само това е важен ключ за поддържането на косата ви в добро състояние, но и миенето всеки ден може да доведе до сух скалп ", казва Алиса Бадиали, професионален фризьор. "Структурата и плътността на косата ще определят колко дълго можете да се измъкнете. Казвам, колкото по-дълго, толкова по-добре." 

Не си перем достатъчно сутиените

Не че не ги перем, но понякога нямаме време или енергия да ги изперем на ръка, особено когато процесът отнема много време и сме привързани към един сутиен. Вярвате или не, според Дженифър О'Конъл , стилисти на бельо Rigby & Peller London , сутиените могат да се повредят, ако чакате твърде дълго . "Сутиените могат да се обезцветят и да започнат да се влошават или да се разтягат по-бързо, ако не се перат достатъчно често", обяснява О'Конъл.

И така, колко често да ги перем? Специалистите казват, че трябва да направим това след две или три носения с подходящ сапун за бельо. Независимо дали ги перете на ръка или ги поставяте в нежния цикъл на вашата машина, не забравяйте да използвате сапун/препарат, предназначен за бельо, дантела или дори трикотаж

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft