Неща, които може да ви се случат след раздяла с токсичен роднина-Може да се опитат да настроят цялото семейство срещу вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Неща, които може да ви се случат след раздяла с токсичен роднина-Може да се опитат да настроят цялото семейство срещу вас
775
Неща, които може да ви се случат след раздяла с токсичен роднина-Може да се опитат да настроят цялото семейство срещу вас

Със сигурност във вашите семейни връзки - братя и сестри, братовчеди, лели и чичовци, дядовци и баби - има гнила връзка (нека я наречем така), която честно казано не ви харесва.

Случва се и не можете да се примирите с това. Такъв токсичен роднина може да предизвика объркване през целия ви живот.

И ако този токсичен човек започне да ви убеждава да се примирите с неговата гледна точка (както хората казват: играйте му по свирката), - не го правете. Не сте марионетка, която може да се върти, както той иска. Имате своя собствена теория, така че я следвайте.

И така, че един много токсичен роднина за да не отрави цялото ви съществуване, ще трябва да скъсате всички връзки с него и веднага да напуснете откъдето идва. Не бива да търпите постоянно неговото лошо отношение към себе си и постоянно унижение. Какви трикове могат да установят токсичните роднини срещу вас?

Може да се опитат да настроят цялото семейство срещу вас.

Когато вашият токсичен роднина осъзнае, че повече не искате да говорите с него, той ще се опита да обърне цялото ви семейство срещу вас. И той ще го направи с напълно невинен поглед: просто ще разкаже на семейството за вашия уж незабележим акт, заради който всички трябва да ви презират.

Заредете за присвояване. И преди токсичният да се появи в къщата ви - кажете на всички защо трябваше да прекратите отношенията си с него. И когато той се появи в къщата ви, за да ви огорчи пред роднини, никой няма да го слуша. Той ще се прибере.

Може да изпитате силно чувство за вина за случилото се.

Не е толкова лесно да прекъснеш връзката с човек, който е твой роднина и с когото си израснал от детството. Сочейки към прага, постоянно ще се чувствате виновни. И вече започвате да се съмнявате дали сте стъпили правилно, прекъсвайки връзката си с него.

И за да няма никакво съмнение, помнете колко зло ви е причинил и какво конкретно. Не страдайте от чувства на вина, покажете с делото си, че сте защитавали собствените си интереси и знаете своята стойност.

Семейните събирания и празници могат да бъдат истинско предизвикателство за вас.

Колкото и да се опитвате да избегнете общуването с токсичен роднина, е малко вероятно да успеете, само защото той ще се появи на семейните ви празници и ще се опита да ви унижи пред присъстващите. А някои добронамерени роднини дори ще се опитат да ви помирят. Извинете се на „цялата честна компания“ и се обърнете към спешни въпроси - напуснете празника.

Членовете на семейството ще се опитат да ви помирят или дори да ви наложат чувство на вина

По същия начин - визирайки вашата работа и напускане на масата - можете и в случай, когато някой от роднините се опита да ви примири с токсичния. След това се опитайте да се срещнете с „миротвореца“ и да му обясните ситуацията; между другото, няма да се примирите с вашия нарушител.

Токсичният може да се опита да ви достигне чрез други членове на семейството.

Токсичен роднина, когото сте отрязали, може да се опита да ви повлияе чрез други роднини. Затова скоро изчакайте „откровени разговори“ с другите ви роднини, които дори може да защитят токсика, и започнете да ви убеждавате, че решението ви е било грешка и все още може да бъде поправено.

Токсичният може да насочи целия ви гняв към вас самите

Отмъщението за дръзновението да прекрати връзка с токсичен роднина може да се превърне в заплахи и да бъде придружено от крайни мерки. Той може да свали целия си гняв към вас - бъдете подготвени за такъв сценарий. Вашите приятели ще ви кажат, че токсичният разпространява изключително гнусни и неочаквани слухове за вас. Разчитайте на истинските си приятели и им поверете проблемите си, с които те ще ви помогнат да се справите.

Най-накрая излязохте от плен на токсичния роднина и се чувствате като свободен човек

Преживявайки болката от развалянето на отношенията и неудобните моменти в семейния кръг, в който ви влече токсикът, най-накрая усещате пълна свобода от тези разправии и вдишвате свеж поток въздух към пълните си гърди.

След като най-накрая се отървете от всички родни връзки и просто сте зачеркнали токсичния веднъж завинаги от живота си, ще можете да се измъкнете от бездната, в която всичко това напоследък живее. Усещането за свобода ще ви върне онзи човек, на когото някога сте били - само много по-мъдър.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft