Нова алтернатива на Мултиспорт – Coolfit

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Фитнес и Спорт
Нова алтернатива на Мултиспорт – Coolfit
1495
Нова алтернатива на Мултиспорт – Coolfit

На българския пазар действат две компании, които предоставят посреднически услуги между фитнес центрове и компаниите. Пазарът на спортни услуги е доста динамичен и се развива постоянно.

Активно спортуващите хора търсят все по-голямо разнообразие, улеснен достъп и избор на локации.

От няколко месеца на спортния пазар има нов посредник – Coolfit, който много бързо разширява партньорската си мрежа. Още от самото начало платформата се отличава със следните предимства. Към мрежата са се присъединили  две от най- големите фитнес вериги в България, които никога не са работили с Мултиспорт. Към момента има над 80 фитнес зали и спа центрове, избрали да работят с новият посредник.

Атрактивността на новата бенефит система идва и от факта, че е изцяло дигитална и няма тромава администрация. Човешките ресурси на големите компании няма да имат ангажимент като посредник между служителите и дигиталната платформа. Достъпът до обектите става чрез QR код. Друго предимство е, че Coolfit има развита онлайн платформа за тренировки, която излъчва по 30 лайф тренировки дневно. Което е добре дошло за всички работещи от вкъщи.

Всички тези предимства правят доста впечатляваща новата бенефит система и предпочитан избор на големите телекомуникационни компании, както и на банковия и  държавния сектор.

И двете компании се стремят да са достатъчно атрактивни с различни социални придобивки и да задоволят нуждите и изискванията на работодателите в България. Човешките ресурси се стараят да са максимално полезни и да разширяват кошницата със социални придобивки. Ето защото Мултиспорт и Coolfit не спират да се развиват и да добавят нови активности към услугите си, така че да бъдат все по –достъпни за повече хора.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft