Новолуние в Риби-Ето какво ни предвещава това събитие

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Новолуние в Риби-Ето какво ни предвещава това събитие
4715
Новолуние в Риби-Ето какво ни предвещава това събитие

Днес, 23 февруари настъпи новолуние в Риби, което ни дава възможност да изявим природните си таланти, за да разкрием пълния потенциал, който носим в себе си. Времето е удачно за започване на нови проекти или да поемем рисковете на непознатото и неизследваното в сексуалната област без да се притесняваме от последствията.

Нивата на нашата увереност и смелост ще се покачат и също така е добре да обърнем внимание на здравето си, да имаме физическа и спортна активност, здравословен режим на хранене.

С качествата, които имаме ще впечатляваме лесно, а враговете ни определено ще се страхуват.

Що се отнася до нашия любовен живот, той ще бъде с повече топлина, а чарът и харизмата ни няма да останат незабелязани. Сексуалните ни стремежи също ще се повишат и нищо няма да ни спре да преследваме своите страстни желания. Очакват ни приятни изненади и стимулиращи срещи. Ще бъдем готови да опитаме нещо ново и вълнуващо. Възможни са интересни срещи и запознанства. Ако сте обвързани внимавайте с изневерите.

Новолунието в Риби е подходящо за промени, експериментиране.

Нашата интуиция ще се повиши. Освен че ще мечтаем, вярванията ни ще бъдат положителни, но все пак от малко реализъм не боли. Не бива да сме безразсъдни. Време е да се съсредоточим върху изчистването на старото, както в дома, така и във взаимоотношенията.

Ще можем да развиваме уменията си без да влагаме много усилия. Но новолунието в Риби съвпада и с друго събитие – ретроградния Меркурий.

Това новолуние ни дава много пътища и много възможности, но също така е възможно да изостри нашата чувствителност. Ще бъдем по-състрадателни, но и ще преживяваме по-емоционално събитията, които лично ни засягат. Затова е важно да запазим фокуса си и да не се поддаваме на емоциите.

Ако се намирате в период, в който се чувствате по-объркани, стресирани и емоционални, доверете се на един красив камък, наречен смитсонит. Той има способността да носи баланс, успокоение. Смитсонитът ще облекчи притесненията ви, стреса ви и ще позволи на тялото ви да се отпусне.

Новолунията са онзи период, в който можем да посадим семената, да започнем да градим живота си отначало. С новолунието в Риби ще работим върху инстинктите си, така че е важно решенията, които ще вземем да не са импулсивни, емоционални, защото ще сгрешим.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft