Обичам пролетта!

вход през zajenata.bg
7005
Обичам пролетта!

 

 

 

 

 

Да! Пролетта официално дойде! Това е любимият сезон на много хора и винаги ни кара да се чувстваме оптимистично. Тук са изброени някои от причините защо пролетта е любим сезон на мнозина...

Прегледайте ги и ще видите как ще се почувствате по-добре!

1. По-топло време

Повечето хора нямат търпение да свърши зимата и да започне по-топлото време. Как можем да не го обичаме? Да усещаме слънцето на лицето си, да можем да излизаме навън за по-дълго време, да се чувстваме по-позитивно е просто чудесно и това се случва именно през пролетта. Освен това вече идват и по-ниски сметки за отопнение.

2. Нова година

Знаете ли че новата година е започвала от 25-ти март? Може и да е мит, но е факт, че за много хора годината започва точно с пролетта, а не от Януари.

3. Цветя

С пролетта започват да цъфтят дръвчетата, да се изпъстрят поляните с всякакви цветя и да ухае на живот! Цветята наистина допринасят за по-красивия облик на природата и съчетано със слънчевите дни, това ни кара да се чувстваме много по-щастливи и радостни.

4. По-тънки дрехи

Не е ли просто чудесно, когато вече можем да приберем зимното си палто и ботушите! С идването на пролетта вече не е необходимо да се навличаме със сто ката дрехи и да се чувстваме като космонавти. Това е особено добре, когато вече не се налага да се изпотявате в магазини, които са надули парното си на максимум!

5. По-дълги дни

Това предимство е особено важно за хората, които не са сутрешно активни, защото зимният ден за тях е изключително кратък. Но както на тях, така и на всички останали им се струва много по-хубаво, денят да е по дълъг. След смяната и на времето, усещането за летните и дълги дни все повече започва да нахлува в душите ни!

6. Патици в езерата

Това предимство може и да ви се струва малко сантиментално, но когато видим патиците в езерата и чуем техните звуци из парковете, настроението ни веднага ескалира. Това определено е знак, че пролетта идва и е време за разходки.

7. Повече разходки

 

След дългия престой през зимния период у дома, който ни се е струвал като вечност и зъзнещите излизания, идва време за дългите разходки. По-топло е, по-слънчево е и можем да се наслаждаваме да си стоим навън. Можем да се разхождаме и да седнем на кафе с приятели навън.

8. Оптимизъм

Не ви ли кара пролетта да се чувствате по-оптимистично? Пролетта определено ни кара да сме по-ентусиазирани, енергизирани и пълни с нови идеи и планове. Ставаме много по-активни и организирани. Може би слънцето действа по активизиращо на мозъка ни, но е факт!

Това са само едни от причините всички да обичаме пролетта! Наслаждавайте й се!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft