Ето как всяка зодия да използва МОЩНАТА ЕНЕРГИЯ на ретроградния Меркурий в своя полза чак до 25 април:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Ето как всяка зодия да използва МОЩНАТА ЕНЕРГИЯ на ретроградния Меркурий в своя полза чак до 25 април:
12206
Ето как всяка зодия да използва МОЩНАТА ЕНЕРГИЯ на ретроградния Меркурий в своя полза чак до 25 април:

„Ретроградността е астрологично явление, когато една планета се „движи“ назад спрямо Земята. Въпреки че всъщност ретроградната планета не променя посоката на своето движение и явлението не е нищо повече от оптична илюзия“, казва практикуващият ведически астролог Ирина Орлова.

Не е ясно защо ретроградният Меркурий придоби популярност. Въпреки че Марс, Венера, Сатурн и Юпитер също са ретроградни. Венера – по-рядко, Сатурн – по-дълго, но никой не им обръща внимание. И Меркурий изглежда е избран за изкупителна жертва.

Периодът на ретрограден Меркурий, който започна на 1 април, се счита за неблагоприятен, тъй като по това време възникват трудности в обикновените и ежедневни дела. Може би затова са по-забележими.

Ретро Меркурий се свързва с прекъсвания и грешки в информационното пространство, технически повреди, забавяне на планове и недоразумения между хората. По това време могат да възникнат проблеми с предаването на информация, подписването на документи, извършването на изчисления и планирането на бъдещи събития.

Как да компенсираме негативното влияние на ретроградния Меркурий? Съвети за всяка зодия.

Овен

Овните се насърчават да бъдат креативни и да подхождат към всичко с въображение. Когато пътувате, трябва да сте много внимателни и да следите внимателно времето.

Телец

Телецът рискува да развали отношенията си с хора, които им помагат да растат и да се развиват. Вслушвайте се в мнението на възрастните си и уважавайте идеите на другите хора.

Близнаци

Близнаците може да се чувстват несигурни и да не разбират смисъла на това, което правят. Бъдете практични. Не давайте празни обещания и не си поставяйте цели, които са трудни за постигане.

Рак

Раците лесно се объркват и примамват на страната на врага. Доверете се на интуицията си, разчитайте на собственото си мнение и не предавайте старите идеали.

Лъв

Лъвовете са склонни да правят досадни грешки, свързани с невнимание или прекомерно бързане. Претегляйте всяка дума и избягвайте интриги и заговори.

Дева

Девите ще загубят доверие в партньорите си и ще страдат от неразбиране и безразличие от тяхна страна. Не правете сцени на ревност без причина, подобре е да организирате романтична среща.

Везни

Везните могат неволно да станат участници в чужда кавга. Покажете силните си страни и поемете ролята на миротворец. С ваша помощ ще бъде възможно разрешаването на повече от един конфликт.

Скорпион

Скорпионите могат да станат жертва на измама и да изпитат разочарование в отношенията и любовта. Починете си от хората около вас, почерпете вдъхновение и бъдете креативни.

Стрелец

Стрелецът е изправен пред крах на надежди и загуба на стабилност. Не усложнявайте живота си с високи изисквания. Търсете щастието в малките неща и простите неща.

Козирог

Козирозите ще имат неприятности, поради което рискуват да скъсат и найздравите връзки. В такъв период не трябва да подреждате нещата и да налагате мнението си на другите.

Водолей

Водолеите ще се сблъскат с финансови затруднения. Не е най-доброто време за покупки и инвестиции. Заменете материалната си цел с духовна, за да намерите стабилност.

Риби

На Рибите не се препоръчва да започват нови неща, тъй като има риск да не ги довършат. Вместо това опитайте да напишете нов сценарий за живота си. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft