Омбре маникюр тенденция и техники 2013-Видео

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Омбре маникюр тенденция и техники 2013-Видео
45338

Опитайте един от най-модерните стилове в маникюра: Омбре ноктите . Придайте стил на маникюра си с няколко лесни стъпки с урок за Омбре у дома .

Преливащият маникюр е един от най-добрите начини да подобрите стила на ноктите си без допълнителни декорации.

Опитайте най-добрите начини да си направите сами Омбре маникюр и разберете, дали ви отива.

Преливащият цвят може да бъде отличен стил, но може да се наложи много търпение, ако искате да създадете този вид на маникюра си.

Омбре лак основни идеи
Изборът на правилните цветове за Омбре лакът е най-важната стъпка. Можете да изберете допълнителни нюанси, или по-дръзки ярки цветове. Ще имате нужда от най-малко два нюанса лак, или дори три, за по-предизвикателен вид.

Винаги е добре да оцветите ноктите си в най-лекия нюанс който сте избрали, но можете да получите страхотен маникюр и с по-тъмна база.

Омбре маникюр в домашни условия
Има две прости Омбре техники за оцветяване и двете са свързани с гъбичка за грим. Най-малко объркващият начин е, да добавяте различни нюанси на лака за нокти с гъбичка и леко да потупвате по ноктите си от върха към основата. Тази Омбре техника за лакиране на ноктите води до по-малко изцапване на пръстите и по-малко нужда от почистване след това.

За по-добър ефект, трябва да се смесят два цвята върху твърда повърхност с клечка за зъби. Потопете гъбата в смесените цветове и след това я положете внимателно по ноктите си, движейки леко нагоре и надолу. Нека слоят, който полагате изсъхне, а след това повторете процеса толкова пъти, колкото желаете, за да получите желания ефект.

Завършете лакирането, като добавите безцветен лак, един или два пъти, ако повърхността на лака е леко неравномерна. Най-добрият начин да поддържате ноктите си перфектни, е да добавите горния слой напречно, така че да не се получи смесване на два или три цвята.

Когато вече сте получили перфектния Омбре маникюр , почистете пръстите си с клечка за уши, потопена в лакочистител, или използвайте четчица за местата в близост до кожичките.

Омбре маникюр тенденции
Можете дори да опитате да получите преливащ ефект хоризонтално върху ноктите си, а не вертикално, но ще се нуждаете от повече време, за да го направите.

Опитайте с тъмна основа, или млечно бяла за повече контраст и ще получите две твърде актуални Омбре тенденции , тъй като и много тъмните и много бледите нюанси са сред най-добрите стилни възможности за 2013.
 

Loading the player...
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft