Осма година подред, това е най-добрият хранителен режим за стопяване на килограми

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Осма година подред, това е най-добрият хранителен режим за стопяване на килограми
7311
Осма година подред, това е най-добрият хранителен режим за стопяване на килограми

ДАШ диета за осмата поредна година е обявена за най-добрата диета в света според експерти от Американския национален институт по здравеопазване, а в списъкът до нея е средиземноморската диета .

ДАШ се появи като проект на изследователи, които я изготвиха в Националния институт за изследване на болестите на сърцето, белия дроб и кръвта в Съединените щати.

Основната идея беше да се създаде диета, която да предотврати увеличаването на кръвното налягане, но се оказа, че тя елиминира лошия холестерол и топи мазнини.

Тя се основава на зеленчуци и зърнени култури с пълнозърнести храни, както и малък прием на червено месо, сладки и подсладени напитки.

Що се отнася до критериите за избор на най-добрата диета, тя трябва да бъде питателна, безопасна и ефективна за отслабване. Тя не трябва да стимулира диабета и сърдечните заболявания.

При обяснението на решението учените откриха, че диетата ДАШ е здравословна диета, която поддържа дългосрочните промени в начина на живот.

ДАШ и Средиземноморската диета постоянно се открояват като най-добрият избор за диети, защото те са добре балансирани и лесни за запазване, защото включват различни хранителни продукти.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft