Отново насилие срещу медици! Родители обиждаха и душиха млада лекарка: "Ще ви убия!"

вход през zajenata.bg
За Жената
Отново насилие срещу медици! Родители обиждаха и душиха млада лекарка: "Ще ви убия!"
4082
Източник: telegraph.bg
Отново насилие срещу медици! Родители обиждаха и душиха млада лекарка: "Ще ви убия!"

Нов случай на агресия срещу медик от страна на родители в болницата в Шумен . По време на нощно дежурство майката и бащата на малък пациент се нахвърлят върху 25-годишната лекарка д-р Айлин Ахмед , като майката дори опитва да я души.

Случилото се е от нощта на понеделник срещу вторник, предаде Нова телевизия.

„Сестрата ми звънна и каза, че има няколко души с едни и същи оплаквания. Веднага отреагирах, прегледах ги, разпитах ги и обясних какъв е редът”, разказа Ахмед.

Според нея случаят не е бил спешен, но въпреки това тя е казала, че ще ги прегледа и ще помогне.

лекарка нападение

„Когато влязох в регистратурата, за да обсъдим със сестрите реда на нещата, тъй като бяха много хора, мъж блъсна вратата. Агресивно ни каза, че детето е болно, има коремна болка и е със същите симптоми като останалите”, каза лекарката.

По думите й веднага са се обадили на дежурния педиатър. „Бащата на детето започна да се държи по-арогантно, започна да използва нецензурни думи. Казах на сестрата да звънне на полицията и го помолих да напусне, докато дойдат полицаите. Той започна да се държи още по-агресивно. Започнаха нападки, тръгна срещу мен с цел нападение и в този момент дойде охраната и го изкара навън”, добави Айлин Ахмед.

Конфликтът обаче продължава. „Изкараха го навън. В този момент съпругата на този мъж, т.е. майката на детето, ме нападна. Имаше опит за удушаване с думите: „Ще ви убия, ще направя всичко за детето си”, въпреки че ние се опитвахме да направим всичко за детето й”, посочи още младата лекарка.

Тя е категорична, че не е имало забавяне в прегледа или нещо, което да е провокирало хората. „Отреагирахме на минутата, нямаше такова нещо”, каза Ахмед.

Запитана дали според нея е можело да се действа по-адекватно и дали лекарите са допуснали някаква грешка, тя заяви, че такава не е имало.

„Ще търся правата си. Не искам този случай да остане безнаказан. Не искам това да продължава”, добави тя.

От полицията потвърдиха, че работят по случая и предстои да бъдат изяснени всички обстоятелства.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft