От 25 до 31 януари e началото на мощен финансов период за 5 знака на зодиака! Висшите сили ще изпълняват желанията ви!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
От 25 до 31 януари e началото на мощен финансов период за 5 знака на зодиака! Висшите сили ще изпълняват желанията ви!
12171
От 25 до 31 януари e началото на мощен финансов период за 5 знака на зодиака! Висшите сили ще изпълняват желанията ви!

Към края на януари планетата Меркурий ще се приближи до Венера - най-ярката и красива на вечерното небе. Всички мощни планети постепенно образуват интересни аспекти.

Струва си временно да оставите трудна умствена работа и да се заемете със себе си и дома си.

Периодът от 25 до 31 януари астролозите смятат за подходящо време да се укрепят старите връзки и да се започнат нови отношения.

Представителите на 5-те зодиакални знаци чакат момента, в който от щастие могат да се окажат на седмото небе.

Периодът ще бъде пълен с приятни и запомнящи се за цял живот моменти, щастие и подаръци. Следователно, според астролозите, всички важни въпроси трябва да се оставят за по-късно.

Овенът трябва да си направи почивка от 25 януари, за да не допуска грешки в работата. Както и да е, други мисли, които не са свързани с работата и бизнеса, ще му дойдат на ум.

Самото Новолуние, което се случва на 24ти вечерта, но ще важи дни след това, не предвижда активни действия и специално усърдие. Лежерният Овен трябва да се размотава и да се забавлява. По време на този цикъл Овен ще се мотивира от нуждата си от знания, опит и оригиналност.

Позволете си да сте малки деца и се радвайте на всякакви малки неща, наследете се на този спокоен и безпроблемен период. 

Близнаците имат всички шансове да станат най-щастливите хора от 25 до 31 януари. Патронът им Меркурий, разположен до Венера и подгряван от неговите любовни течности, ще бъде много мил с представителите на знака.

Той ще даде много отворени пътеки и пътища, следвайки които Близнаците могат да намерят своето щастие. По пътя те ще могат да срещнат човек, който ще стане втората им половина и ще представи много светли моменти. Вече са възможни нови начала по всички въпроси, които вълнуват душата ви!

Лъв е трудно да изненадате с нещо. Представителите на знака са привлекателни и винаги са наясно с нещата.

Те не могат да седят бездействащи. Основното нещо в живота на Лъвовете е енергичната дейност.

Но сега астролозите молят представителите на знака за известно време, само няколко дни, да „държат конете“. По-добре е да прекарате периода на новолуние с любимите и скъпите си хора.

Семейството трябва да обърне внимание на домакинството и да подготви изненади за тях. С тази мощна планетна енергия през този период имате шанса да направите прогресивни промени в живота си. 

Везни обожават да седят и да мислят. Тежкият физически труд е вреден за тях.

От 25 до 31 януари, за да получат порцията си незабравимо щастие, представителите на знака просто трябва да се срещнат със стари приятели. Не и с тези, които се виждат всеки ден.

И да видим тези, с които комуникацията отдавна е престанала и пътищата са се разминавали. Не се страхувайте, че някой ще мисли лошо за Везните.

Някои хора отдавна чакат среща с Везни, но също така се страхуват да направят първото обаждане.

Обадете се вие и вижте как наближава моментът на голямо щастие. През този период Везни предизвикват това, което преди това оценяваха по време на този цикъл. Може да има резки промени с пари, ценности, притежания и доходи, които да доведат до пренастройка на приоритети или ценности. Доходът може да идва от нетрадиционни източници или предприятия.

Рибите ще получат това, за което са мечтали отдавна. В периода от 25 до 31 януари тяхната фина духовна организация ще срещне човек, който ще се нуждае от топлина и обич.

Точно това, което е толкова необходимо за представителите на знака. В края на краищата няма нищо по-важно за чувствените Риби, как да полагате грижите и любовта си към ближния.

Те ще имат късмет в този момент за приятни познанства и срещи, които променят живота. Този период ще бъде Магическо време на романтично и социално ниво за зодиакален знак Риби

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft