Паниран лук
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            15736
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	4 глави лук
	300 г брашно от нахут
	1 ч. л. куркума 
	1 ч. л. кимион
	олио за пържене 
Лукът се нарязва на шайби, осолява се и се поставя в гевгир, за да се отцеди.
В нахутеното брашно се налива хладка вода и се разбърква. Получената гъста каша се овкусява с куркумата и кимиона.
Лукът се овалва в сместа и се пържи в обилно количество сгорещено олио.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








