Пиксито е изборът на уверената жена с ум като бръснач - ето най-маниашките варианти за 2020 година (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Пиксито е изборът на уверената жена с ум като бръснач - ето най-маниашките варианти за 2020 година (Снимки):
7487

Ако досега не сте обръщали внимание на късото пикси , то сега е моментът да преразгледате вижданията си за смяна на прическата. Пиксито е истински хит на 2019-та, а обещава да остане такъв и през 2020 година.

Този вариант на къса прическа е много красива и стилна опция, която ще ви помогне да изглеждате перфектно както в ежедневието, така и на парти или на бизнес среща.

В допълнение, пиксито "на столче" (заради ултра късата основа на тила) има доста разновидности , а това от своя страна помага на всяка дама да намери за себе си перфектния вариант, който ще подчертае достойнствата на нейния типаж.

късо пикси

Пикси 2019-2020 със скосен бретон

Ако имате кръгло или квадратно лице, определено трябва да обърнете внимание на това пикси със скосен бретон. Колкото по-дълъг е последният, толкова по-хармонична и стилна ще е Вашата визия. Можете да разнообразите представената прическа с филирани връхчета, както и с красив цвят на косата, които да подчертават творческия ви вкус.

скосено пикси

асиметрично пикси

пикси на столче

пикси със скосен бретон

пикси асиметрия

пикси в лилаво

Пикси 2019-2020 с къс бретон  

Ако имате овално лице, можете спокойно да изберете пикси "на столче" в комбинация с къс бретон, без угризения на съвестта. В този случай сам пикси също трябва да бъде къса. Такова решение е подходящо за жени, които ценят класиката и обраността във визията. В допълнение, такава прическа е непретенциозна в грижите и ще изглежда доста интересно както на тънка коса, така и на гъста, както на права, така и на къдрава.

пикси с къс бретон

Пикси 2019-2020 с удължен бретон

Креативните жени, които не се страхуват да се откроят от тълпата, могат да изпробват стилното пикси с дълъг бретон. Прическата стои чудесно както на млади дами, така и на по-възрастни, като прави визията по-свежа и младежка.

пикси дълъг бретон

черно пикси дълъг бретон

пикси в кестеняво

пикси в платинено русо

пикси на чуплива коса

свежо пикси с дълъг бретон

стилна прическа

С една дума, пиксито е невероятно многостранна прическа, която лесно може да трансформира всяка визия. Но винаги помнете, че такава прическа, за разлика от другите многопластови, ще изисква постоянно да посещавате фризьор, а именно на всеки 3-6 седмици.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft