25 Април 2012
                
                1435496
            
                                                                        Бързо тесто за пица 
                                                                                                Лесно тесто за пица
                                                                                                Тесто за пица
                                                                                                Пица Куатро Формаджи
                                                                                                
                            Пица Капричоза
                                                                                                Бъркана пица
                                                                                                Пица с гъби
                                                                                                Пица с бекон
                                                                                                Пица по Неаполски
                                                            
                Пица Капричоза
	2 и 1/4 ч.л. суха мая
	1 и 1/2 ч.ч. топла вода
	4 ч.ч. брашно
	1 и 1/2 ч.л. сол
	2 с.л. зехтин или олио
	1 с.л. захар
	сирене Моцарела
	домати
	гъби
	артишок (ангинар)
	шунка
	маслини
	От сухата мая, топлата вода, брашното, солта, олиото или зехтина и захарта се замесва тесто. Разточва се с дебелина 1 см. Намазва се със зехтин или олио. Първо се нареждат нарязаните домати, а след това моцарелата, шунката, гъбите, артишокът. Най-накрая се слагат маслините. Пече се в предварително загрята фурна.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







