25 Април 2012
                
                1435495
            
                                                                        
                            Бързо тесто за пица 
                                                                                                Лесно тесто за пица
                                                                                                Тесто за пица
                                                                                                Пица Куатро Формаджи
                                                                                                Пица Капричоза
                                                                                                Бъркана пица
                                                                                                Пица с гъби
                                                                                                Пица с бекон
                                                                                                Пица по Неаполски
                                                            
                Бързо тесто за пица
	3 ч.ч. брашно
	7 г суха мая
	2 с.л. (20 мл) зехтин или олио
	1 ч.л. (5 г) сол
	1 с.л. (10 г) захар
Всичко освен брашното се разбърква с 1 ч.ч. (200 мл) гореща вода (топла вода от чешмата, а не вряла) и се оставя за 5 минути покрито. Брашното се изсипва в купа и се омесва със течната смес докато се получи тесто. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло за около час. След това се разстила в намазнена тава и се поръсва с плънка по желание.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







