Рецепти за пица и тесто за пица

вход през zajenata.bg
1433962

Пица Капричоза

2 и 1/4 ч.л. суха мая
1 и 1/2 ч.ч. топла вода
4 ч.ч. брашно
1 и 1/2 ч.л. сол
2 с.л. зехтин или олио
1 с.л. захар
сирене Моцарела
домати
гъби
артишок (ангинар)
шунка
маслини

От сухата мая, топлата вода, брашното, солта, олиото или зехтина и захарта се замесва тесто. Разточва се с дебелина 1 см. Намазва се със зехтин или олио. Първо се нареждат нарязаните домати, а след това моцарелата, шунката, гъбите, артишокът. Най-накрая се слагат маслините. Пече се в предварително загрята фурна.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft