Плейбоят Хубавеца Майк се ожени едновременно за ШЕСТТЕ си бременни приятелки

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Плейбоят Хубавеца Майк се ожени едновременно за ШЕСТТЕ си бременни приятелки
54035
Плейбоят Хубавеца Майк се ожени едновременно за ШЕСТТЕ си бременни приятелки

ТОЙ е известен в Нигерия като Краля на каскадите и обича да предизвиква полемики, където и да отиде.

Тази седмица пищният инфлуенсър Хубавеца Майк /Pretty Mike/ шокира всички, когато се показа на сватба с шест бременни жени - твърдейки, че е баща на всичките им бебета.

Видеото на ексцентричния Майк Езе-Нуали Нуогу, който е собственик на клуб от столицата на Нигерия Лагос, е заснето в тържествения ден, отпразнуван от приятеля на младоженеца и актьор Уилямс Учемба, но както можем да се досетим, Майк напълно е превзел шоуто, появявайки се в яркорозов костюм и с изрусена до бяло коса и бяло поло.

Хубавият Майк е съсобственик на клуб Uno в Лагос с брат си от 2007 г. и не се свени да демонстрира богатството си в Instagram, често позирайки в екстравагантни тоалети.

Те включват бели пернати крила, привличащи вниманието шапки и неговия фирмен чадър.

Майк е дипломиран компютърен инженер, завършил в САЩ. В Нигерия той е известен заради убежденията му, касаещи отворените взаимоотношения с жени.

Едно от забележителните видеа в профила му в Instagram го показва как се излежава в кревата с четири жени, където лениво се протяга и поставя ръце връз раменете на всичките си доволни съпруги.

През 2017 година Майк е бил арестуван от полицията в Лагос и по-късно обвинен от властите за нехуманното и деградивно поведение, след като публикувал видео, в което позира, водейки жени на кучешки каишки.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft