Помните ли най-красивия арабин, когото изгониха от страната заради това, че е красив-Ето съпругата и детето му

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Помните ли най-красивия арабин, когото изгониха от страната заради това, че е красив-Ето съпругата и детето му
29572
Помните ли най-красивия арабин, когото изгониха от страната заради това, че е красив-Ето съпругата и детето му

Арабинът Омар Ал-Гала, който е смятан за най-красивия мъж и дори бе изгонен от Саудитска Арабия, заради това, че е много красив и той понастоящем живее със съпругата си и детето си в Канада. 

Омар освен че е модел е също и  поет, фотограф и е роден в Ирак, а много жени въздишат по него.  

 

Случаят с изгонването на красивия мъж обаче добави още популярност към личността на красивия поет. Омар буквално се къпе в лъчите на женската любов и внимание.

Не минава и ден, в който някоя жена да не му признае чувствата си. Разбира се това се случва на неговата страница в социалните мрежи. 

Момичетата с удоволствие общуват с ориенталски красив мъж. А някои в разгара на наслада и нежна любов дори дават на Омар скъпи подаръци като коли, бижута и дори къщи.

Но поетът, който има невероятно привлекателен външен вид и кралска осанка, успя да извлече значителни ползи от този дар на майката природа. 

Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на модния подиум струва на агенциите милиони долари, които успешно попълват сметките на красивия мъж. 

Луксозни къщи в Дубай, Ванкувър, голям парк от туниговани чуждестранни автомобили - не можете просто да изброите и да си представите какво притежава днес арабският поет, който според източната традиция, трябва да се отрича от материалния лукс.

И сега стигаме до най-болезнения и нервен въпрос за хиляди жени: коя все пак е жената до красивия Омар?

Заради отговорът огромна въздишка на разочарование премина през Близкия изток. Оказва се, че горкият Омар има само една съпруга.

Законната съпруга на Омар е дизайнерката Ясмин Овеида (по ирония на съдбата тя е родом от Саудитска Арабия, от където както вече споменахме са изгонили съпруга й).

Тя също е наистина красива, която вероятно неведнъж е ставала жертва на женско възмущение. Някои арабски момичета неведнъж сериозно са нападали Ясмин и са я наричали с какви ли не обидни имена и определения. 

Бурните и гневни изблици от страна на разочаровани дами, които не са успели да се докопат до сърцето на Омар, все пак не са успели да помрачат семейното му щастие с Ясним.

 

Те живеят щастливо с малки им син Дияб в Канада. И съдейки по снимките им из социалните мрежи, то Омар обожава Ясмин - единствената жена в света, на която той подари сърцето си.

 

И колкото и жените, останали с разбито сърце заради него, да искат да намерят недостатъци в семейството му, то трябва да признаем, че такива няма и те са едно щастливо и красиво арабско семейство. 

Дай твоята оценка:
5 от 7 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft