Посъветваха жена ми да си направи ултразвук и аз реших да я придружа, но узнах нещо, което тя криеше

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Посъветваха жена ми да си направи ултразвук и аз реших да я придружа, но узнах нещо, което тя криеше
24598
Посъветваха жена ми да си направи ултразвук и аз реших да я придружа, но узнах нещо, което тя криеше

Често се случва родителите на бъдещата съпруга да не са доволни от младоженеца. Така беше и в днешната история. Нашият герой обаче има нов живот. Той се готвеше да стане баща. И тогава всичко се промени за миг.

РОДИТЕЛИТЕ НА БЪДЕЩАТА СЪПРУГА

С Карина се обичаме и искам да се оженя за нея. Родителите на бъдещата съпруга първоначално бяха против нашата сватба, защото „не искаха такъв съпруг за кръвта си“. Когато дойдох да поискам ръката на дъщеря им, те се опитаха да ме изгонят през вратата. Тогава булката се намеси в разговора: "Чакам бебе!" И всички замръзнаха от изненада. Явно тази новина ме порази най-много .

След момент на объркване родителите на булката се оживиха: бащата сложи бутилка скъп коняк на масата, а майката изтича до кухнята за лека закуска. „Надявам се, че готвиш толкова вкусно, колкото майка ти?“ - прошепнах в ухото на Карина. „Не, ще пия точно като баща ми!“ – усмихна се момичето в отговор. Нямахме време да свършим, защото домакинята повика всички на масата .

Под въздействието на втората чаша алкохол езикът на бъдещия тъст се „развърза“ и ние започнахме да преговаряме. Денят на сватбата беше определен за следващата събота. Те твърдяха, че е невъзможно да се отложи бракът: Карина беше бременна и всички искаха нарастващият корем да бъде по-малко забележим под бяла рокля. Тогава казах, че аз ще поема всички разходи по организацията на тържеството. Но бъдещите тъст и тъща предложиха да си поделят разходите 50/50 и беше безполезно да се спори с тях .

Родителите на бъдещата съпруга се обадиха на влиятелни хора, а Карина и аз бяхме нарисувани извън ред. Тогава имаше пищен празник, на който бащата на булката се напи и непрекъснато се опитваше да ме прегърне. А свекървата, като бършеше сълзите си, повтаряше, че трябва да нося дъщеря им на ръце .

Първата седмица след сватбата трябваше да живеем при родителите на жена ми, защото моят едностаен апартамент имаше нужда от ремонт. Тогава заживяхме щастливо заедно. Въпреки капризите на бременната съпруга, отношенията между нас се развиха добре. Опитах се да й помогна във всичко: измих чиниите, посрещнах я от работа и я заведох в предродилната консултация .

Посещение при лекар

Когато беше назначен нов ултразвук на плода, поисках да присъствам на прегледа. В кабинета лекарят постави Карина на дивана и започна да провежда преглед. Той каза, че сме в тридесетата седмица от бременността и потвърди, че ще имаме момче. Виждайки, че съм нервна, ехографът ме успокои и започна да ме убеждава, че плодът се развива нормално. Той ни изведе от офиса, но аз се върнах .

– Докторе, да не сте объркали седмиците? Попитах доктора .
- Млади човече, аз съм опитен специалист, а не някакъв стажант! Никога не греша!
Пред очите ми потъмня: Карина и аз започнахме любовна връзка преди шест месеца, а сега - тридесетата седмица от бременността! Където? Мълчаливо излязох в коридора .

Там ме чакаше развълнуваната ми съпруга :
- Какво стана? Защо си толкова блед?
- Чие е това дете?
- Твое е!
- Чие е това дете?
- Мое! И твое ще бъде, когато се роди! Запознах се с баща му малко преди да се срещнем. Загина в автомобилна катастрофа. Тогава се отказах от себе си. И тогава ти се появи и ме върна към живота. Разбрах за моята ситуация, когато между нас започнаха близки отношения. Мислех, че бебето е твое. Несъответствието в сроковете се установи на първия ехограф .
Защо не ми призна веднага?
Не казах нищо, защото се страхувах да не те загубя завинаги! Прости ми ако можеш!

Стоях и гледах обляното в сълзи лице на жената, която обичах. Душата ми беше разкъсана от противоречиви чувства. В главата ми се образува такава „каша“, с която не успях да се справя, затова просто се обърнах и си тръгнах .

Трети ден живея с приятел, пия и не отговарям на обаждания. Събирам мислите си, защото ме е страх да не направя непоправима грешка. Обичам жена си, но не мога да простя. Посъветвайте се: какво да правя?

 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft