Признаци, които сочат, че сте 100 процента зодия Близнаци!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Признаци, които сочат, че сте 100 процента зодия Близнаци!
6430
Признаци, които сочат, че сте 100 процента зодия Близнаци!

Близнаците са една от най-нетрадиционните и характерни със своите особености зодии. Двойствената им природа им помага да се адаптират към всяка житейска ситуация, а силата им да говорят безспир им помага да печелят всеки дебат и разправия.

Искате ли да научите още характеристики за себе си? Продължете с четенето…

1.Забавни сте без особени усилия. Вие сте шегаджиите във вашата компания – това е вашата роля и никой друг не може да ви я отнеме.

2. Вашият безграничен ентусиазъм често погрешно е приеман за “лъжлив”. Не можете да разберете защо една личност да не мжое да бъде оптимистична без някакъв скрит стремеж. Това е тъжен белег на обществото!

3. Не сте зависими от партньора си, нито пък изпитвате ревност. Всъщност, точно вашата ненатрапчивост е това, което кара партньорът ви да е луд по вас!

4. Дълбоко в себе си знаете, че сте Фийби във ваша група от приятели. Често ви описват като ексцентрични и въпреки че понякога това ви кара да се наежвате, знаете, че е истина.

5. Обичате да флиртувате. Затова и често оставяте погрешно впечатление в противоположния пол. Вие само си бъбрите с тях, не се опитвате да ги вкарате в леглото!

6. Кариерата ви постоянно се мени. Близнаците са кралете и кралиците на комуникацията, затова по естествен начин се реализират в областта на новинарството и маркетинга. Но това не значи, че сте се отказали от плановете си да работите в зоопарка или като водещ на новините.

7. Родени сте за сцената. Като дете сте били голямата звезда на всички събития. Като възрастни – няма по-добри от вас на караоке партитата.

8. Завършването на започнатите неща не е ваша силна страна. Не е защото имате толкова много гениални идеи!

9. Понякога се чувствате така, сякаш във вас живее отделна личност. В един момент сте смирени и си вършите работата и в следващия вече не ви свърта на едно място.

10. Сарказмът е основна част от вашия сценарий. Дали можете да бъдете още по-саркастични, отколкото вече сте? Трудно.

11. Винаги имате твърдо мнение, а това може да доведе до “горещи” спорове. Които очевидно ще спечелите с чаровната си комбинация от интелект и остроумие.

12. Много сте наблюдателни. Можете да прецените положението в стаята само с един поглед.

13. Над нещата сте. Като представители на тази зодия на някакви дреболии да ви съборят и умеете да се надсмивате на глупостите.

14. Край значи край. Когато приключите с няой човек, няма връщане назад.

15. Винаги оставате позитивни. Да, това е от незаменимите ви качества. Умеете да оставате позитивни дори в стая, пълна с хейтъри.

16. Имате уста 45-ти калибър. Когато сте ядосани, контролът над устата ви е много малък. Ако се постараете, можете да докарате някого до вербален нокаут.

17. Много внимавате кого допускате в живота си. Въпреки че изглеждате сякаш сте обкръжени от многобройни приятели, всъщност е много трудно за вас да допуснете някой в пространството си.

18. Винаги имате план “Б”. В ръкава си винги държите няко скрит коз. Ако нещо се обърка, е време за резервния план.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft